Doxxxa kérdése:
Budapesten melyek azok a múzeumok melyek kifizetik az osztály Budapestre utazását ha meglátogatjuk azt a múzeumot?
Figyelt kérdés
Május 7.-én szeretnénk elmenni osztálykirándulásra de nem nagyon tudjuk hova szóba jött Pest de csak ha kifizeti valamelyik múzeum a felutazást. Esetleg más ötletek?2015. máj. 1. 19:40
11/12 anonim válasza:
Három éve a Hadtörténeti múzeum, idén a Terror háza az úti cél, tehát ez a kettő tutira állja a vonatköltséget, de szerintem a pesti múzeumok 90%a biztosan :)
12/12 BBalogh válasza:
Nem tudom mi ez a háborgàs de nekúnk tavaly a petőfi múzeum kifizette a vonatot pestre (keszthelyről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!