Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyibe kerül az útdíj, ha...

Mennyibe kerül az útdíj, ha Budapestről Békés megyébe utazom? (megyei matrica vs autópálya matrica)

Figyelt kérdés
Autópálya matricát kell venni, és azon felül minden megyére megyei matricát, vagy elég csak az autópálya matricát megvenni? :-( Sajnos ami az interneten van, nem tudom követni, ezért help!

2015. ápr. 12. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem! És a hozzád hasonlók is szavazhatnak! Nonszensz hogy mit nem lehet megérteni több hónappal a bevezetés után. VAGY megyei matricát veszel VAGY normál e-matricát. Te döntöd el hogy neked melyik éri meg. HA VAN AUTÓPÁLYAMATRICÁD, NEM KELL KÜLÖN MEGYEI!!!!!!!
2015. ápr. 12. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Oda pont nem is autópályán mennél.
2015. ápr. 12. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
és csodálkozunk,hogy ez az ország ott tart ahol........mondjuk én nem vagyok meglepve ezzel kapcsolatban....főleg amíg ilyen emberek is lakják mint a kérdező.....
2015. ápr. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!