Csak én nem járok Budapestre?
Figyelt kérdés
A környezetemből mindenki odamegy, mikor megkérdezek például valakit, mit csinált a hétvégén, mondja h Pesten volt, de nem csak ez, hanem állandóan mindenki odamegy. Annyira idegesítő már, én még a megyéből se tudok kiszabadulni, de ha meghallom hogy Pesten volt valaki, fel tudnék robbanni.....2015. ápr. 7. 15:49
11/18 A kérdező kommentje:
már a címében benne van a kérdés
2015. ápr. 7. 20:08
12/18 anonim válasza:
Értelmetlen. Remélem, törlik.
Rosszindulatú és kötekedő ember vagy, nincs helyed itt.
13/18 A kérdező kommentje:
pedig én nem akartam kötekedni de egyből le lettem szólva
2015. ápr. 7. 20:43
14/18 anonim válasza:
Olvasd már vissza, miket írtál...
15/18 A kérdező kommentje:
persze mert ők is kötekedtek, akkor meg mit vártok? Inkább töröljétek ezt a kérdést, adminok.
2015. ápr. 7. 21:47
16/18 anonim válasza:
B–szki, vegyél egy vonatjegyet és gyere fel Budapestre. Mi akadályoz meg?
17/18 anonim válasza:
Remélem is, hogy törlik, mert téged nem lehet elviselni.
18/18 anonim válasza:
Ne sopánkodj, hanem csinálj valamit. Ha annyira idegesít, akkor minek törődsz vele, csak még jobban fog idegesíteni.
Egyébként a válasz a kérdésedre az, hogy csak te, én legalábbis mindig Pesten vagyok, lévén, hogy pesti vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!