Mikor épül meg az 5-ös metró? és hol fog haladni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 20:01
1/7 anonim válasza:
2018-ig, és Felcsút irányába fog haladni!
2/7 anonim válasza:
Ha olyan sebességgel építik, mint a 4-est, akkor kb 2050-re lesz kész.
3/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy a négyes sincs szerintem kihasználva, tök fölösleges lenne egyenlőre ötöst tervezgetni. (Naponta utazok a négyesen, de alig vannak rajta a többi metróhoz képest. Van hogy egy buszon elférne az összes utas.)
4/7 anonim válasza:
Hát ja mert a 4 es metró felett ugyan ott megy a felszíni BKK járművei. Viszont a retkes nemzetközi repterünkhöz, ami jajj de jól fejlődik, még mindig a 200E viszi ki az utasokat. Na oda kellene egy rohadt metró, ami összeköti a repteret a pályaudvarokkal.
5/7 anonim válasza:
Az 5-ös metró nem szimpla metró lesz, hanem annál komplexebb és hasznosabb
"Az Észak–déli regionális gyorsvasút egy Budapestet érintő vasútfejlesztési elképzelés, amelynek eredményeként a párizsi RER-gyorsvasúthoz hasonló elővárosi gyorsvasút jönne létre a szentendrei, a ráckevei és a csepeli HÉV vonalak Belváros alatti összekötéséből. A tervet hangzatosan 5-ös metróként is említik"
6/7 anonim válasza:
Kedves 3-as válaszoló, nem tudom, te mikor utazol a 4-es metrón. Én napi rendszerességgel. Reggel olyan 6:40-kor dugig van. Szerdánként 1 órával később megyek, akkor is tömve van. Hazafelé néha 14 óra körül jövök, szintén tele van, pedig az emberek többnyire később indulnak hazafelé.
Hétvégén nem tudom, milyen, de hétköznapokon bőven ki van használva.
7/7 anonim válasza:
ÉN hétköznap 9 és 10 között és délután 4-7 között szoktam utazni rajta, egyáltalán nincs tele, simán leülhetsz, még feküdhetsz is. Párszor voltam a két időpont között is, akkor meg szó szerint szellemvasút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!