Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesttől a balaton hány...

Budapesttől a balaton hány órás út autóval?

Figyelt kérdés
Az mindegy, hogy melyik településig, ami a legközelebb van a balaton, és budapesthez.
2010. febr. 14. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egy óra Budapesttől Balatonfűzfő.
2010. febr. 14. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Én azt szeretném kérdezni, hogy mi a za térkép? Utvonalterv.hu? Google earth?
2010. febr. 14. 19:44
 3/6 anonim válasza:
69%
én azt szeretném kérdezni hogy egy térkép közöle útidőt? és az útvonalterv.hu beszámítja az aktuális forgalmi helyzetet is? és a google erath? nekem pl egyik se fut mert nincs olyan hiperszupergépem... igazság szerint csak a html ami normálisan mükszik. és valszeg a személyes tapasztalatokat se közlik eme (egyépként nagyonjó) programok.
2010. febr. 14. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Előzőnek:

azért 110 km nem az a távolság, aminél ne tudná valaki önállóan is felbecsülni, hogy az ő kocsijával és vezetési stílusával mennyi idő lesz. Ha meg a forgalmi helyzet érdekelné, akkor azt is megírta volna, hogy hét közben vagy hétvégén, nappal vagy este, netán télen vagy nyáron akar menni. Ugyanis nagyon nem mindegy.

2010. febr. 14. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Hát a forgalmi helyzetet nehezen lehet megbecsülni egyébként is, mivelhogy nagyon sok dologtól függ. Oké, a fentebb írt programok gépigényére nem gondoltam, de csak arra akartam célozni, hogy lehetne egy kicsit önállóbb is a kérdező.
2010. febr. 14. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Siófok kevesebb, mint 1 óra, ha nincs forgalom, nincs baleset, és nincs vihar :)

Amúgy meg attól függ, hogy Bp melyik részéről a Balaton melyik része.

Siófok a 96-os kijáratnál van, az autópályán (M7) tehát bő 90km-t mész. 120-as átlaggal (mert az elején 100-a korlátozás van) ez 40 perc.

2010. febr. 15. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!