Vasúttörténeti Park! Ki járt már itt, és milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 17:24
1/7 anonim válasza:
azt hiszem (nem biztos) kisebb koromban voltam, és nem igazán emléxem de elég érdekes annak akit érdekel az iylesmi
2/7 anonim válasza:
Én már voltam és nagyon tetszett amugyis imádom a vasútakat,szóval ha te is szereted a régi,antik jármüveket akkor nézd meg:)
3/7 anonim válasza:
Én kb 3 éve voltam, nekem akkor nagyon tetszett, ha szereted a járműveket, vagy esetleg csak a vasútat, akkor tuti tetszeni fog.
4/7 anonim válasza:
pár éve voltam,nekem tetszett,pedig nem érdeklődöm különösebben a vasutak iránt.
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó, de igazából akkor érdemes elmenni, amikor fel lehet szállni az Orient expressz kocsijaira is. Ez a park internetes oldalán a naptárban megtalálható, hogy mikor van ott az expressz.
6/7 anonim válasza:
Állítom, csodálatos! Régi vasút- és gőzmozdonybarát vagyok.
7/7 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy vasútrajongónak kell lenni ehhez a parkhoz, hogy igazán élvezhesd.
Mint egy múzeum, sokféle kiállított mozdony van, egy terepasztal, meg hát két forgatókorong és fűtőház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!