Szerintetek van olyan ember az országban, aki nem járt még élete során Budapesten?
Magyarország elég apró ország világviszonylatban, így nem igazán vannak távolságok.
Szerintetek akad olyan hazai ember, aki eddig mégsem járt soha Budapesten mert mondjuk nem akadt még dolga, elintéznivalója errefelé vagy nem volt kíváncsi az építészeti, kulturális értékeire, stb.?
Lehet, hogy elsőre hülye kérdésnek tűnik, de szerintem érdekes. :D
2-es, csak az a baj, hogy a Bp általában már gimis program. Ált suliban, pláne ha messzebbről jönnek nem szoktak ide szervezni utat.
Tehát a 14 éven aluliak túlnyomó többsége alapból nem járt már. Illetve amit a hármas mond, az idősebb korosztály túlnyomó többsége sem. Az tény, hogy a köztes generáció már osztálykirándulás keretében valószínűleg járt. De ettől függetenül továbbra is azt gondolom, hogy több millióan nem.
Miért kellene mindenki járni Budapestre? Olyan építészeti és kulturális élete nincs, amint mindenképpen meg kell nézni. Vidéken ezekből sokkal többet láthatsz.
Elég sok embert ismerek, még a fiatalok között is, aki nem volt és nem is akar Pestre menni.
Biztos sokan vannak.
Vannak, akik egész életükben a kis falujukból sem mozdulnak ki.
Minket is többször felhoztak általános iskolában Budapestre - állatkert, cirkusz hasonlók. Szerintem az idősek és a nagyon fiatalok között lehet ilyen.
A többiek, ha mást nem átutazóban szerintem voltak.
"Olyan építészeti és kulturális élete nincs, amint mindenképpen meg kell nézni. Vidéken ezekből sokkal többet láthatsz. "
Ühüm. Ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!