Szolnok jó hely?
én nem szeretem
unalmas meg olyan szürke
A válaszadást megkönnyítette volna ha leírod milyen szempontból kérdezed. Lehet hogy már nem is aktuális a kérdés, de azért leírom tömören én is a véleményem.
Szeretek Szolnokon élni.A mindennapok szempontjából jó hely.Mindent meg lehet kapni ami kell.Távolságok lényegében nincsennek mert nagyon jó a buszhálózat.
Szabadidő szempontjából már kevésbé jó Szolnok.Hatalmas kellemes sétákat lehet tenni, de csekély az útvonalválaszték.Megenni egy sütit vagy inni egy üditőt vagy sört van lehetőség sok,azzal nincs baj.Nyaranta szoktak leni szabadtéri rendezvények,de ezek változóan szoktak nyerőek lenni.
Tehát ha az ember már kinőtt a szórakozó korszakából akkor jó itt élni, de nyaralni elég néhány napra jönni.
Én Ausztriából megyek évente egyszer Szolnokra családlátogatásra. Nos, mit mondjak, nekem az tetszik benne, hogy Bécshez képest nagyon jó csend van. De hát nekem jól is esik kicsit a csend. :)
Jó hely, évente egyszer egy hétre. Utána az ember már szinte imádkozik, hogy történjen valami végre.
Nyaralni akarsz, akkor néhány nap elég. Egy nap városnézés (+végigjárhatod az üzleteket), egy nap strand (Tiszaligeti), + még egy nap elmegy ha van valami rendezvény, aztán kipipálhatod, Szolnok megnézve, pont.
Ha bulizós vagy, akkor egy ivós estét még beiktatsz, aztán a józanodással eltelik még egy nap. :D
Egy előnye van: jó a közlekedés, és szerintem nem drága város.
A Széchenyi lakótelep mögött van egy Tierpark, nagyon olcsó, kicsi de aranyos. És egy szuper játszótér és túrautak.
Ha gyerekkel vagy, ott is el lehet piknikezni egy napot.
+lehet sétálni Tisza parton, Zagyva parton, a cukrászdák olcsók és finomak a sütemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!