Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szolnok jó hely?

Szolnok jó hely?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ,hogy mire vagy kiváncsi. Nekem nincs vele bajom,szeretem. Nyáron tök szép is tud lenni. De amugy ha bulizás szempontjábol kérdezed,agy vmi ilyesmi,akkor nem a legjobb hely!
2010. febr. 11. 22:30
 2/11 anonim válasza:
100%
Háááát... én szolnoki vagyok. Vannak jó helyek, de amúgy egy idő után unalmas. Hülyeségekre, szarságokra költik el Szolnok pénzét, és már nem a régi, úgy néz ki, mint valami XXI. századi metropolis. Visszaakarom a régi Szolnokot! A szökőkútat úgy ahogy van elcseszték. De azért hogy ne csak panaszkodjak, van egy-két jó cucc is. Cora, Praktiker, Media Markt, Obi, Family Center mind egy helyen van, egymásra építve szinte, Tesco is van egy pár, múzeumok, jó sulik, jó kajáldák, Parking rockkocsma, szóval élet az lehet, ha vanpéz. (:
2010. febr. 11. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak jó helyek,de azért ahhoz képest hogy megyeszékhely eléggé"kisváros".A cora praktiker stb...jó.De kinn van a p**ba.Akinek nincs kocsija,annak igen macerás az oda jutás.Vannak jó sulik...,(meg rosszak is...)van sokminden,de hiányzik is sokminden.
2010. febr. 12. 09:13
 4/11 anonim válasza:
79%

én nem szeretem

unalmas meg olyan szürke

2010. febr. 12. 10:35
 5/11 anonim válasza:
81%
Szolnok.. Ahogy már írták vannak jó helyek. Cora, Media Markt, Praktiker, OBI, ott a Family Center is egy helyen. De az a Szandai réten, kint Szolnok szélén. Van nagy könyvtár is. Ott a Szolnok Plaza ami k*rva jó hely vele srégan a Pelikán (buszpálya, millió üzlettel) ami megint csak k*rva jó hely. Megszámlálhatatlan kínai üzlet (vagy jó vagy nem). Van strand a Tiszaligeti az nagyon jó, van tanuszoda, van számtalan iskola. De ugyanakkor a vasútállomása tele van csövessel, és Szolnokon is van egy pár cigány. Egyébként így mindent összevetve én szeretem Szolnokot.
2010. febr. 14. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
2010. febr. 14. 20:41
 7/11 anonim válasza:
61%
Szerintem 0 kétszer átlőve, kisvárosnak még elmenne, de mint megyeszékhely... hááát nem tudom van-e még az országban még egy ilyen jellegtelen semmilyen város. Munkahely egyre kevesebb, megcsinálták a sétálóutcát a lehető leglogikátlanabbul, a főúton minden második üzlet kínai, minden harmadik pedig üresen tátong, mert sorra mennek tönkre a helyi vállalkozások. Az emberek depressziósak, állandóan panaszkodnak, a közhangulat is egyre rosszabb. Mi el is költöztünk, és mondhatom, egy pillanatra sem bántuk meg.
2010. febr. 15. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A válaszadást megkönnyítette volna ha leírod milyen szempontból kérdezed. Lehet hogy már nem is aktuális a kérdés, de azért leírom tömören én is a véleményem.

Szeretek Szolnokon élni.A mindennapok szempontjából jó hely.Mindent meg lehet kapni ami kell.Távolságok lényegében nincsennek mert nagyon jó a buszhálózat.

Szabadidő szempontjából már kevésbé jó Szolnok.Hatalmas kellemes sétákat lehet tenni, de csekély az útvonalválaszték.Megenni egy sütit vagy inni egy üditőt vagy sört van lehetőség sok,azzal nincs baj.Nyaranta szoktak leni szabadtéri rendezvények,de ezek változóan szoktak nyerőek lenni.

Tehát ha az ember már kinőtt a szórakozó korszakából akkor jó itt élni, de nyaralni elég néhány napra jönni.

2010. márc. 20. 21:54
 9/11 anonim válasza:
100%
szerintem szolnok jó hely, vannak lehetőségek (nem úgy, mint nálunk, pedig én is egy városban lakok), lehet kajakozni, kenuzni, boxolni, táncolni, színház is van, mozi, pláza, egy csomó bevásárlóközpont :) az biztos, h nem kertes házakhoz lettek tervezve a telkek, még a kertvárosban sem, mert azok a kertek nagyon kicsik..., de legalább van egy kis zöld, és nem csak a beton meg a panel ^^ én nem laknék ott, de mondjuk suliba járni vagy bevásárolni meg szórakozás miatt jó :)
2010. aug. 15. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Ausztriából megyek évente egyszer Szolnokra családlátogatásra. Nos, mit mondjak, nekem az tetszik benne, hogy Bécshez képest nagyon jó csend van. De hát nekem jól is esik kicsit a csend. :)

Jó hely, évente egyszer egy hétre. Utána az ember már szinte imádkozik, hogy történjen valami végre.

Nyaralni akarsz, akkor néhány nap elég. Egy nap városnézés (+végigjárhatod az üzleteket), egy nap strand (Tiszaligeti), + még egy nap elmegy ha van valami rendezvény, aztán kipipálhatod, Szolnok megnézve, pont.

Ha bulizós vagy, akkor egy ivós estét még beiktatsz, aztán a józanodással eltelik még egy nap. :D

Egy előnye van: jó a közlekedés, és szerintem nem drága város.

A Széchenyi lakótelep mögött van egy Tierpark, nagyon olcsó, kicsi de aranyos. És egy szuper játszótér és túrautak.

Ha gyerekkel vagy, ott is el lehet piknikezni egy napot.

+lehet sétálni Tisza parton, Zagyva parton, a cukrászdák olcsók és finomak a sütemények.

2011. szept. 11. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!