Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen egy kutyás-hotel?

Milyen egy kutyás-hotel?

Figyelt kérdés
Még most megyünk először, visszük a kutyusunkat és fogalmam sincs hogy működik.. A kutya bent maradhat a szobánkba míg mi máshol vagyunk? Stb..

2015. febr. 11. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Mégis, miként foglaltátok le a szállást, ha ezeket nem tisztáztátok?

Általában bent lehet a kutya. Általában.

2015. febr. 11. 23:56
 2/4 anonim válasza:
Mi is nemsokára kutyussal megyünk wellness hotelbe és nem tartom valószínűnek, hogy a reggeli, ebéd, vacsora, wellness programokon szívesen látnák a kutyát :) ergo gondolom azért kutyás-hotel, mert maradhat a szobában. Persze azt megbeszélés nélkül is feltételezik, hogy aki viszi a kedvencét, az meg is van nevelve és nem okoz kárt, ellenkező esetben a számlát nyilván a gazdi elé rakják. én legalábbis ezt tartom ésszerűnek, ha már ennyi pénzt elkérnek érte is.
2015. febr. 12. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha lepisil valamit? Azt is kifizettetik vajon? Mert lehet hogy új helyen bepánikol. Akkor bezárjuk a fürdőszobába majd, és valahogy eltorlaszoljuk az ajtót a cuccainkkal, hogy nehogy kikaparja.
2015. febr. 12. 14:35
 4/4 anonim válasza:
2-es vagyok: Nem tudom :) Mi ezért használunk szobakennelt, a kutyus is nagyon szereti, ha kellően lemozgatjuk, akkor elmehetünk bárhová nélküle is, mert átalussza, biztonságban érzi magát benne és tudjuk, hogy idegen helyen sem pánikol be és nem szedhet szét semmit. Nektek így kemény dió lesz, mennyi idős és milyen fajta kutyus?
2015. febr. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!