Hajdúszoboszlón van olyan fürdő, ami fedett, és télen is látogatható?
Figyelt kérdés
Mint pl. Tiszaújvárosban, vagy Zsóryn....tehát nem csak kinti medencék vannak, mint pl. Bogácson.2015. febr. 6. 08:41
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Voltál már ott,érdemes elmenni?Én már vagy 20 éve voltam, de nyáron a strandon....
2015. febr. 6. 10:05
3/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyire nem lehetsz tájékozatlan !Hajdúszoboszló a legnagyobb termálfürdők közé tartozik !
4/8 A kérdező kommentje:
Kosz a kioktatast!!!
Minek irsz,nem kotelezo....amugy te meg tanulj meg szoveget ertelmezni.
A kerdes nem az van e ott termalfurdo.
Hanem benti furdesre alkalmas medence
VAN - e!!??
2015. febr. 6. 13:44
5/8 A kérdező kommentje:
Bogacson is van termalfurdo,isteni,de csak kinti medencek vannak.
Es tobb mas helyen is....
De sok bunko ember jon ide valaszolgatni....:((
:(
2015. febr. 6. 13:47
6/8 anonim válasza:
Bocs azt gondoltam, hogy nem kell magyarázat a válaszomhoz ! Bogács és Hajdúszoboszló ég és föld , Hajdúszoboszló javára ! Ja még most sem érted ?
Igen van nagy fedett rész ! A víz kiváló , nagy a gyógyereje ! Keresőbe beírod én mindent megtudsz !
Én már voltam , nem is egyszer !
7/8 anonim válasza:
Ja , és voltam Tiszaújvároson, Bogácson, Mezőkövesden / Zsóry / a fürdőben !
8/8 demonlord90 válasza:
én sem rossz indulatból írtam a választ (1-es), csak röviden. Igen, van olyan fürdő, ami fedett és télen is látogatható. De ezt szerintem a gugliban gyorsabban megtalálod, minth ide kiírod a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!