MÁV jegy automatánál, hogyan lehet számlát kérni?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy ügyfél kódot kér az automata. De azt nem tudom viszont, hogy hogyan kell igényelni. Nekem kell, vagy a munkáltató adja?2015. jan. 27. 17:30
1/2 anonim válasza:
Az ügyfélkódot általában regisztráció során adnak. Előzetesen kell regisztrálni ehhez. Ez feltehetően azért van így, mert a számlához mindenféle adatok tartoznak, aminek a megadására nem feltétlenül alkalmas az automata.
2/2 anonim válasza:
Az automata számlát csak előzetesen regisztrált számlázási adattal tud kiállítani. Számlázási adat regisztrálásához és az ehhez tartozó ügyfélkód előállításához használja a MÁV-START internetes jegyértékesítési rendszerét (e-Ticket), vagy hívja a MÁVDIREKT-et.
Kedvezményes jegyekről számlát csak természetes személy részére tudunk kiállítani. 1 számlán legfeljebb 7 (különböző árú és/vagy kedvezményű) tétel szerepelhet. A kosár megbontására nincs mód, számlát csak a kosárban levő összes tételről tudunk kiállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!