Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » MÁV jegy automatánál, hogyan...

MÁV jegy automatánál, hogyan lehet számlát kérni?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ügyfél kódot kér az automata. De azt nem tudom viszont, hogy hogyan kell igényelni. Nekem kell, vagy a munkáltató adja?

2015. jan. 27. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyfélkódot általában regisztráció során adnak. Előzetesen kell regisztrálni ehhez. Ez feltehetően azért van így, mert a számlához mindenféle adatok tartoznak, aminek a megadására nem feltétlenül alkalmas az automata.
2015. jan. 28. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az automata számlát csak előzetesen regisztrált számlázási adattal tud kiállítani. Számlázási adat regisztrálásához és az ehhez tartozó ügyfélkód előállításához használja a MÁV-START internetes jegyértékesítési rendszerét (e-Ticket), vagy hívja a MÁVDIREKT-et.

Kedvezményes jegyekről számlát csak természetes személy részére tudunk kiállítani. 1 számlán legfeljebb 7 (különböző árú és/vagy kedvezményű) tétel szerepelhet. A kosár megbontására nincs mód, számlát csak a kosárban levő összes tételről tudunk kiállítani.

2015. jan. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!