Osztálykirándulás! Menjek vagy sem?!
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni. (Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már!) Az osztályban már meg vannak a baráti csoportok, csak én valami miatt egyikbe sem vagyok benne. Nem csináltam semmi rosszat nem szólogatok be senkinek. Szünetben is csak én ülök egyedül. Én amolyan ,,ha nincs ló jó a szamár" vagyok. Az osztálytársaim egyenként tök jó fejek, na de együtt...Eddig mindig mentem a kirándulásokra de most olyanok is jönnek akiket meg végképp nem bírok. Már megvannak a csoportok is gondolom. Ha odamegyek hozzájuk kiröhögnek. Ofőnek nem akarok szólni mert neki meg azt mondják hogy ők barátkoznak velem. Komolyan beszélni képtelenség velük. Visszahúzódó vagyok. Délután sem hívnak soha sehova. Aki járt/jár hasonló cipőben az kérem írja meg a hogy mit tett.2015. jan. 23. 21:49
11/19 anonim válasza:
Nem mindenki élvezi a bulizást, már tiniként sem, ez a lényege. Én azért voltam komolyabb és zárkózottabb, mert apámat a szemem láttára gázolta halálra egy, a városunkban közismert bulizós-drogos-iszákos "nagymenő", a milliomos apja kocsijával. Ugyan felettem járt, de ez a sokk eltávolított ettől a hangos bagázstól. Nem igaz, hogy csatlakozni kell hozzájuk, megvoltam nélkülük is. Az egyetemen már voltak barátaim, igaz, nem ebből a dilis kategóriából. Ők ma is a barátaim. A gimisekről azóta se hallottam.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom az apukádat:(. 14/l
2015. jan. 24. 19:52
13/19 anonim válasza:
Szerintem elég nagy b..romság arra bíztatni, hogy forduljon el az osztályától. Most hogy kiderült, hogy 14 éves, valószínűleg egyáltalán nem is lesz pia az osztálykiránduláson, szóval a piás/drogos témáról is le lehet kattanni. Nálunk érdekes módon az olyanok is eljöttek mindig, akik kicsit zárkózottabbak voltak és nem harapta le senki a fejüket.
14/19 anonim válasza:
14 évesen a tinik egy része már rég túl van az első pián, cigin, drogon, szexen. Nem a 19-ik században élünk, mindent ki akarnak próbálni, aztán korán kiégnek. És persze egyik a másikat rántja bele.
15/19 anonim válasza:
"14 évesen a tinik egy része már rég túl van az első pián, cigin, drogon, szexen. "
Aham... 14 évesen esetleg a felük túl van az első egész sörükön meg talán egyszer beleszívtak egy cigibe. Jó pár éve olvastam egy cikket, amiben azt írták, hogy a 14-5 évesek háromnegyede kipróbált már drogot és, hogy ez mennyire rossz. Majdnem leestem a székről a röhögéstől, nem hiszem el, hogy van aki ezt beveszi.
16/19 anonim válasza:
Menj csak el Borsodba, minden második 14 éves kb. másfél-két éve drogozik, iszik! Mit tudsz te a fővárosi tapasztalataiddal, mi folyik Szabolcsban, Borsodban? Miért támadnak 10-12 éves gyerekek a tanáraikra? Mert vagy tökrészeg, vagy bedrogozott. És ezek azok a kamaszok, akik megtámadnak bárkit egy kis pénzért, ami a drogra kell. Igen, ez már Amerika, ahol a feketék nagy része is ilyen.
17/19 anonim válasza:
Ezt is megértük, már nem a pestiek a drogosok, hanem a borsodiak :D
18/19 anonim válasza:
Pesten csak egyetem miatt élek, Zalai vagyok, itt is van cigány, Pesten is, nem csak Borsodban... amúgy meg én valahogy nem vagyok hajlamos őket belevenni a statisztikákba, ők nem magyarok. Gondolom nem csupa cigány a kérdező osztálya, úgyhogy ha az alles zusammen statisztikákban az van, hogy 14 évesen iszik mindenki, akkor ehhez nyugodtan hozzá lehet csapni 3-4 évet fehérek esetében.
19/19 anonim válasza:
menj el, mindig ezekből lesznek a legkedvesebb emlékek. semmit nem veszítesz, nyiss feléjük, ha kedves vagy, úgysem fognak vissza utasítani. vagy ha igen, akkor barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!