Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten miket csináljunk...

Budapesten miket csináljunk ilyen időben apuval?

Figyelt kérdés
Sziasztok, apukám amerikai és most fogom látni 7 év után, meglátogat. Eléggé stresszelek, hogy mi lesz, mert az itt töltött idejét széppé akarom tenni. Minden napra kéne valami program, mert ő hotelben lesz és így én szerveznék mindig valamit. Szóval bármilyen ötlet jól jönne, hogy milyen helyekre vigyem el a megszokottakon (Vár, Citadella, Városliget) kívül. Köszönöm!
2015. jan. 20. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet vonatokat nézni Rákosrendezőn.
2015. jan. 20. 19:56
 2/6 anonim válasza:

Szerintem nem azon fog múlni a nagy találkozás, hová mentek.

Sőt én igyekeznék kettesben maradni vele, és megbeszélni amit meg kell.Örüljetek egymásnak!

Sok sikert a papához! :)

2015. jan. 20. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon klassz a Rudas fürdő új wellness részlege, főleg a dunai panorámás medence fent, én most mikor ott voltam, úgy éreztem, ide kéne minden külföldit kihozni, főleg sötétben, gyönyörű a város a meleg vízből nézegetve. És ugyanott nagyon jó az étterem bent, első osztályú, köntöst is adnak és finomak az ételek.
2015. jan. 20. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem írtad, mennyi ideig lesz itt, de lehet kicsit messzebb is menni: Gödöllő (Sissy kastély), Esztergom (Bazilika, át lehet sétálni Szlovákiába), Visegrád (téli bob, Fellegvár), Budakeszi (Vadaspark)...

Budapesten: Sugar Shop, Tropicarium, Csodák palotája, színház, mozi, Állatkert...

2015. jan. 20. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:

A gödöllői kastély február 8-ig zárva van.

Pálvölgyi barlang, Bazilika (kupolából kilátás), Sziklakórház, sétahajózás, Szoborpark, Aquincum, Szentendre, Aquaworld, Gundel/Costes vagy igény szerint egy jobb étterem, Király fürdő, Zsinagóga.

2015. jan. 20. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad a korodat és a nemedet, az még egy támpont lenne.
2015. jan. 30. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!