Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi van a Rubik kocka alakú...

Mi van a Rubik kocka alakú épülettel?

Figyelt kérdés
2014 elején nagy felhajtással (még a tvben is leadták) bejelentették hogy jön a Rubik kocka alakú épület a Nemzeti Színház elé, de én nem hallottam azóta se semmit efelől. Pedig jó lenne ha legalább ez a terv megvalósulna, ha már annyi kortárs, nagyszabású alkotás füstbe ment.

2015. jan. 17. 21:27
 1/2 anonim válasza:
Már 2012-ben volt róla szó és akkor is azt mondták hogy 2017-re készülhet el. Amúgy szerintem ritka nagy baromság.
2015. jan. 21. 01:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen, pont ez az, hogy VOLT róla szó, de elég látványosan eltűnt.

Szerintem jó ötlet. Valami ami kortárs építészet, és nemzetközi elismertségben van átlagemberek között is.

Nem mellesleg ami képet láttam róla, abból ítélve nagyon jól nézne ki. És a Nemzeti Színháznál nagyon jó helye lenne. Bár ahány kortárs épület (még toronyház is) eltűnt a süllyesztőben nem reménykedek nagyon.

2015. jan. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!