Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha Dunaharasztiról megyek...

Ha Dunaharasztiról megyek Vecsésre, muszáj egy darabig az M0-on mennem?

Figyelt kérdés

Nem lehet valahogy elkerülni? Lehet, hogy hülye kérdés de sosem mentem még oda és nemrég van jogsim és este kell mennem, tartok tőle.

Az útvonalterv azt adta ki hogy 10km M0

2014. dec. 8. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az az út. Ha nézegeted az útjelző táblákat, könnyen eltalálsz.
2014. dec. 8. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Bonyolultabb és lassabb, ha kihagyod az M0-t, de íme:

[link]

2014. dec. 8. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) mindjárt indulok is :D
2014. dec. 9. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a kettes útvonala nem hagyja ki az M0-t :D

Egyébként lehet. Sehol sem kötelező igénybe venni autópályát vagy autóutat. Soroksár-Vecsési út-Túri István út Majori út Péterimajori bekötőút... Végig egyenesen, keresztezed a Nagykörösi utat majd az Üllőin jobbra fordulsz és ha végigmész rajta gyakorlatilag ott is vagy Vecsésen.

De M0-son sokkal gyorsabb.

2014. dec. 9. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mára újult meg a HERE, én meg még a régi rendszerükből linkeltem, az új meg már nem veszi figyelembe, hogy milyen paramétereket állítottam be az eredeti keresésben. A link megnyitása után az opcióknál lehet kivenni az autópályákat (ez a rendszer az M0-t is autópályának tekinti)
2014. dec. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!