Mennyire büntethetnek meg, ha lejárt diákigazolvánnyal veszek diákjegyet?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, diák vagyok, csak még nem kaptuk meg az idei matricát a diákigazolványba, és így ugye pénteken lejár... Hétvégén vonattal kell utaznom elég nagy távot és nem szeretnék csak azért duplán fizetni, mert az iskolám ilyen nyomorult... eddig akárhányszor utaztam diákjeggyel, a vonaton soha nem kérték el az igazolványomat. de mi van akkor, ha mégis?! Mekkora büntetésre számíthatok, ha elkapnak? Tudtommal van lehetősé utólagos bemutatásra is és akkor a nagy részét visszafizetik. ez hogy működik? a válaszokat előre is köszönöm.2014. okt. 29. 11:37
1/2 anonim válasza:
Most pont a lejárat miatt mindenhol kérni fogják.
Megbírságolnak.
2/2 anonim válasza:
Iskolalátogatási igazolás nem jó a diákkedvezményhez? Azt még kérhetsz a suliban.
Persze, ez csak egy ötlet, nem tudom, elfogdják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!