Érdemes Debrecenbe költözni?
Jász nagykunból mennénk,nincs különösebb életcél,egy átlag élet, tartós munka,gyereknek ovi suli,zöldövezet,normális emberek (és itt gondolom mindenki érti kikre gondolok...)
Melyek a normális részek?Ott mindenek az ingatlanárak?
Bármit írhattok a városról.Érdekel minden.
Köszi
Ahhoz képest hogy keleten van fejlett, normális és viszonylag nagy város. Normális emberek alatt mie gondolsz? Javarészt református magyarok lakják.
Nézz körül, hogy találsz-e ingatlant és munkát, és hajrá... :)
Munka és lakhatás nélkül sehova se költözz !
Ha találsz és nincs egyéb akadály előtted, menj.
Szerintem hagyd ki!
Állítom, h Magyarország legutolsó megyeszékhelye.
Fejlettnek egyáltalán nem nevezném, de nem is ezzel lenne a gond, hanem az emberekkel.
Nagyképű, arrogáns, ki ha nem én típusúak, mindent jobban tudnak mindenkinél....
Arról nem is beszélve, h a cigány is egyre több ott.
Sziasztok!Köszi mindenkinek a választ! :)
A lényeg hogy munkahely legyen.Nem valami 6 diplomás munka érdekelne,hanem sima szakmunka.
Hogy az emberek milyen stílusúak...hát itt sem jobbak.Meg szerintem sehol sem.A sok munkanélküliség meg minimálbérből tengődés nemigen csal szélest mosolyt az emberek arcára.
A romákra céloztam,de már kaptam választ a kérdésre,találtam pár itteni kérdést régebbről,meg netes cikket.
Semmivel sem tűnik rosszabbnak mint itt.Na majd meglátom. :)
A lakásokról tudtok még írni?Neten szinte csak bérleti jogot meg önkormányzati lakást lehet venni.Miért?Vagy most hogy is van ez ott?
A 4-es válaszolóval egyet kell értenem az emberekkel kapcsolatban. Mondjuk én is JNSZ-ben lakok, de sűrűn járok Debrecenbe, és hiába nem vagyok jó emberismerő, még nekem is föltűnik, hogy nagyon sok debreceni -akinek nem inge, ne vegye magára- nemes egyszerűséggel tahó és-vagy nagyképű.
Amúgy ha szabad kérdeznem, hol laksz most?
Kedves Utolsó!
Szolnokon. És te?
Nos, mi lett veletek?
Elköltöztetek Debrecenbe?
Mert ha akkor (2014-ben) vettetek egy házat/lakást, akkor az azóta legalább a dupláját éri most Debrecenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!