Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécs-Kaposvár-Szekszárd-Dombóv...

Pécs-Kaposvár-Szekszárd-Dombóvár látnivalói?

Figyelt kérdés
Pécs-Kaposvár-Szekszárd-Dombóvár környékén hova érdemes elmenni?Valami szép látnivaló érdekelne, vagy bármi amit érdemes megnézni, meglátogatni.

2014. szept. 27. 12:03
 1/5 anonim válasza:
[link] szerintem pécs nagyon sokszínű.:) Bal oldalt tudsz a menüpontok közül választani.
2014. szept. 27. 13:13
 2/5 anonim válasza:
Kaposvárt ismerem, nem nagyon van semmi.
2014. szept. 27. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Én éltem Pécsen és Kaposváron. Pécs környékén az Abaligeti csepkőbarlangot és a Mecseket ajánlom. Kaposvár környékén esetleg a zsippói madárparkot ajánlom, bár én még nem voltam ott. Amúgy az egész elég érdektelen vidék.
2014. szept. 27. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szekszárdon borozni érdemes... egészen jó kis pincészetek vannak, magában a városban egy séta kellemes, de több napon át azért nem nagy durranás. Mondom ezt úgy, hogy ott születtem és éltem is egy jó darabig és nagyon szeretem Szekszárdot.
2014. szept. 27. 20:10
 5/5 Márciuska ***** válasza:
Dombóváron nem sok látnivaló van, én itt dolgozom. A Szigeterdőt esetleg meg lehet nézni, és végig lehet járni a Konda-völgyet. De inkább Pécset ajánlom, gyönyörű város, rengeteg a látnivaló. Ott a Zsolnay negyed, a belvárosban érdemes egy nagyot sétálni (a két dzsámi, Memi pasa fürdője, Széchenyi tér, színház, székesegyház, barbakán), múzeumok is vannak (Csontváry, Vasarely), a Tettye térre is érdemes felmenni (romok, mésztufa barlang, havihegyi kápolna), és a Mecsek jó kirándulóhely (Tubes, Kis Tubes, tévétorony). Kaposvár is nagyon szép, sok a szökőkút, rengeteg a jópofa köztéri szobor, szép a Kossuth tér, a Rippl-Rónai tér, a Berzsenyi-park. Szekszárdon a Béla-teret érdemes megnézni, vagy fel lehet menni a kilátóba. Szerintem a felsorolt városok közül Pécs a leggazdagabb látnivalókban.
2014. szept. 29. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!