Pécs-Kaposvár-Szekszárd-Dombóvár látnivalói?
Figyelt kérdés
Pécs-Kaposvár-Szekszárd-Dombóvár környékén hova érdemes elmenni?Valami szép látnivaló érdekelne, vagy bármi amit érdemes megnézni, meglátogatni.2014. szept. 27. 12:03
1/5 anonim válasza:
[link] szerintem pécs nagyon sokszínű.:) Bal oldalt tudsz a menüpontok közül választani.
2/5 anonim válasza:
Kaposvárt ismerem, nem nagyon van semmi.
3/5 anonim válasza:
Én éltem Pécsen és Kaposváron. Pécs környékén az Abaligeti csepkőbarlangot és a Mecseket ajánlom. Kaposvár környékén esetleg a zsippói madárparkot ajánlom, bár én még nem voltam ott. Amúgy az egész elég érdektelen vidék.
4/5 anonim válasza:
Szekszárdon borozni érdemes... egészen jó kis pincészetek vannak, magában a városban egy séta kellemes, de több napon át azért nem nagy durranás. Mondom ezt úgy, hogy ott születtem és éltem is egy jó darabig és nagyon szeretem Szekszárdot.
5/5 Márciuska válasza:
Dombóváron nem sok látnivaló van, én itt dolgozom. A Szigeterdőt esetleg meg lehet nézni, és végig lehet járni a Konda-völgyet. De inkább Pécset ajánlom, gyönyörű város, rengeteg a látnivaló. Ott a Zsolnay negyed, a belvárosban érdemes egy nagyot sétálni (a két dzsámi, Memi pasa fürdője, Széchenyi tér, színház, székesegyház, barbakán), múzeumok is vannak (Csontváry, Vasarely), a Tettye térre is érdemes felmenni (romok, mésztufa barlang, havihegyi kápolna), és a Mecsek jó kirándulóhely (Tubes, Kis Tubes, tévétorony). Kaposvár is nagyon szép, sok a szökőkút, rengeteg a jópofa köztéri szobor, szép a Kossuth tér, a Rippl-Rónai tér, a Berzsenyi-park. Szekszárdon a Béla-teret érdemes megnézni, vagy fel lehet menni a kilátóba. Szerintem a felsorolt városok közül Pécs a leggazdagabb látnivalókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!