Milyen az a kerület?
Figyelt kérdés
Budapestre szeretnék költözni,a 9. kerületbe.Nem vagyok jártas Pesten.Milyen hely az? Mik vannak a környéken? Munkalehetöség van? Minden érdekelne a 9. kerületröl és Peströl.2010. jan. 17. 19:39
1/7 anonim válasza:
Apám a 9-dik kerületben lakik,a Márton utca környékén...Bár most kezdik felújítani,de még mindig vannak helyek amik eléggé lehangolóak.
Tele van cigányokkal bizonyos része.Ferencváros sem a legjobb környék...Én azért örülök ,hogy nem lakom ott...
2/7 anonim válasza:
Hát amit az előző írt, azt szerintem kb. az 1,2,12. kerületet kivéve minden kerületre ráhúzható...
9. kerületnek is vannak jobb és rosszabb részei is. Konkrétan én egy ideje a József Attila lakótelepen lakom és meg vagyok vele elégedve. Megöregedni persze nem itt akarok, de egy átlag lakótelephez képest kifejezetten jó. Tömegközlekedéssel (metro) a belváros kb. 10-15 perc, autóval meg még gyorsabb valamivel.
3/7 anonim válasza:
Illatos u.-i lakótelep és környéke egy gettós rész,azt kerüld. A J. Attila lakótelep,meg a Ráday u., Mester utca jobb környék sztem.
4/7 anonim válasza:
A Mester utca? Meg vagy te löve ember? Ami nem rossz resz az a Muzeum korut resznel van. Meg talan a Lonyay utca kalvinhoz kozelebbi resze.
5/7 anonim válasza:
Mester utca? Ott lakunk.Szar környék,igaz ,most újítják fel,de a cigányok mégis ott vannak...
6/7 anonim válasza:
Én apum a határán lakik (8-9.ker.). Egy viszonylag új lakóparkban. A közlekedés jó, közel a kórház, a tűzoltóság és a rendőrség, bolt, benzinkút, Lurdy... A szomszédok rendesek, bár a környék tipikus lakótelep. Viszonylag csöndes, nekem tetszik, bár biztos hely függő. Mielőtt költöznétek azért érdemes pár embert, szomszédot megkérdezni a környékről. Sajna nálunk is volt már olyan aki csak jót mondott a lakásról, megvették, aztán 2 hónap alatt kétszer firkálták a falukat, arról nem is beszélve hogy a mulatós zenétől nem lehet aludni... A házat képtelenség eladni, a környéken mindenki tudja milyen a szomszéd, ők messzebbről kerültek ide, meg is szívták hogy nem érdeklődtek...
7/7 anonim válasza:
A Ráday u. elég jól meg van csinálva:kis sétálló utca tele mindenféle étteremmel /30 is van belőle/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!