Szerintem egy nagyvároshoz képest egyáltalán nem az, csak a vidéken élők szeretik egy kicsit túlmisztifikálni ezt a dolgot.
Én is egy megyeszékhelyen születtem, mikor felköltöztem, mindenki jövendölte egyből, hogy fognak kirabolni, elrabolni, megölni, eladni krvának (férfi vagyok...), eladni a szerveimet, stb.
Nem azt mondom, hogy minden happy és kacagás, de nem vészes. VIII. kerület nagykörúton kívüli részeit és az Illatos út környékét érdemes elkerülni. De mivel a legtöbb helyen nagy tömeg van, sokan mászkálnak mindenfele, nem valószínű, hogy az utca közepén pisztolyt vagy kést rántanának rád.
Ne menj oda! Kerüld el! Meg fognak lincselni!!
Egyébként nem veszélyes a Nagy Falu! Csak ahol a testvírek tanyáznak!
Egy személyes tapasztalat:
Tatabányáról költöztem Budapestre,
és arányaiban nagyjából ugyanannyi atrocitással szembesültem, mint ott. Csakis éjszaka, kábé kétévente egyszer. Pesten Valamennyi a Baross utcában történt a VIII. kerületben.
Most másfél éve a Teleki tér mellett élek, szintén a nyolcban, ami sokak szerint veszélyes hely, sokszor jövök haza éjszaka, de eddig senki nem támadott be soha.
ÉLETVESZÉLYES!
Aki itt lakik, mind meg fog halni!
Életveszélyes, bármelyik pillanatban rázuhanhat egy meteor.
Egyébként, szerintem nem veszélyesebb, mint bármely főváros. Brüsszelben is vannak olyan környékek, hogy fürge léptekkel igyekeztünk minél távolabb kerülni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!