Vonat, vagy busz?
Figyelt kérdés
Szántódon(Siófoktól kb. 10 percnyire) nyaralunk a családommal;csütörtökön utaznánk haza Szegedre,viszont az a nagy harci helyzet,hogy sok lesz a motyó a kocsiban,és amúgy se férünk el öten egy négyszemélyes autóban.Így született meg az a döntés,hogy nekem tömegközlekedéssel kell hazamenjek.A szüleim a buszt forszírozzák,én viszont inkább a vonatot preferálnám annak dacára is,hogy Budapesten metróval kell elmenjek a Déliből a Nyugatiba.Arra lennék kíváncsi,hogy ti az én helyemben hogy döntenétek.(Komolytalan válaszadók kíméljenek!!!)2014. aug. 19. 13:22
1/2 anonim válasza:
Mivel nem rég értem haza és a vonat állandóan 1 órát késett a Balaton körül így azt nem ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Mindkettőnek van előnye és hátránya is. A vonaton több a hely, és nem kerül dugóba,a mi a Balatonnál azért nem egy rossz pont, buszból viszont van közvetlen járat Siófokról Szegedre, bár megy vagy 5 órát az is, akárcsak a vonat...
De nekem a vonat még mindig szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!