Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha 4-es metróval megyek, hol...

Ha 4-es metróval megyek, hol kell leszállnom ALLEE-hez?

Figyelt kérdés
Esetleg metrón kívül mivel juthatnék el oda a keletitől?

2014. aug. 17. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Én itt Kanadában beírtam a Google Maps-be ezt a kettőt, simán kiköpte mindkét útvonalat amit kérdeztél. Magyarországon nincs Google Maps? Fizetős?

Amúgy Újbuda-központ illetve 107-es busz a Móricz Zsigmond körtérig onnan séta.

2014. aug. 17. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

A 4-es metróról az Újbuda központnál kell kiszállni. Ha az aluljáróból a Váli utca felé jössz ki, akkor már látod is az Allée-t.

Jöhetsz metró helyett bármelyik 7-es busszal (7, 107..), arról a Móricz Zsigmond körtérnél kell leszállni, ha nem vagy ismerős, akkor meg kell kérdezned valakit, hogy merre van az Allée, mert nem látszik onnan, kb 5 perc gyalog.

2014. aug. 17. 10:15
 3/4 anonim válasza:
Van google maps magyarországon, ingyenes is, csak itt nincs elterjedve a technológia, sőt az emberek szeretik szidni. Itt aki számítógépezik, akár google map-et használ, azt kockának tekintik. Eleve nem olyan fejlett a technológia, de ami van, azt se használják ki, sőt nem is ismerik.
2017. okt. 28. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az rendben van, de az hogy létezik, hogy odáig eljut, hogy erre a site-ra kiírja, de a szomszéd site-ba nem tudja beírni? Harap a Google?
2017. okt. 29. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!