Mi lehet a baj?
Kedden utazok wizzairrel pestrol online mar checkoltam ma kinyomtattam a beszallo kartyat de en feladando poggyaszert is fizettem a beszallo kartyan csak kezi van
Miert?valaki pls
Elvileg meg kell, hogy jelenjen a beszállókártyán.
Mindenekelőtt gondold végig, hogy biztosan feladandó poggyászt vásároltál-e, és tévedésből nem nagyméretű kézipoggyászt?
A Wizznél a kisebb kézipoggyász ingyen, a nagyobb csak pénzért vihető fel a fedélzetre. [link]
Ha biztosan nem erről van szó, akkor szerintem hívd fel a wizzairt (06 90 181 181 !!!emeltdíjas!!! (230 Ft/perc)), és van egy e-mailjük is (info@wizzair.com), de nem tudom, hogy ügyfélszolgálati ügyekre mennyire használják, mert a céginformációknál tüntetik csak fel. Egy próbát megérhet, mert legalább ingyen van, és ha holnapig nem válaszolnak, még mindig nekikezdhetsz emeltdíjasan telefonálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!