Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen helyet ajánlasz Budapes...

Milyen helyet ajánlasz Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A népligeti buszpályaudvar és az Aréna pláza vonalában várok tőletek ötleteket, hogy mit érdemes megnézni, hova érdemes betérni. Napközbeni elfoglaltságról van szó, tehát a bulihelyeket ne is említsétek.

Milyen kis cukrászdák, ajándékboltok, épületek, látnivalók (stb.) vannak ebben az útvonalban?

2014. aug. 9. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Legfeljebb ha bemész a belváros felé, mert a Hungária nem egy romantikus út igazából...
2014. aug. 9. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kimennék a Normafához, nagyon szép onnan a panoráma. Igaz messze van, de könnyen ki lehet menni. Vagy a Duna parthoz. Egyik se azon a környéken van, de megéri. :) ott viszont nem túl sok látnivaló akad. Esetleg a Rózsák tere, de ott mindig annyi hajléktalan tanyázik,hogy nem épp romantikus... de el lehet ott ücsörögni. Vagy a Vajdahunyad vára és a Hősök tere sincs olyan messze, én simán elgyalogoltam odáig a Keletitől. Viszont a 8.kerület tényleg nem a legszebb része a városnak...éttermek akadnak dögivel a Rákóczin, vannak elég színvonalas helyek is. Na meg egy csomó kínai étterem... Cukrászdát is találni, bár azokról nem tudok nyilatkozni. Esetleg a Fiumei úti temető is érdekes lehet, szép nagy park-szerű temető, ahol nagyon sok híres író, színész, költő nyugszik.
2014. aug. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!