Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tud v. ki olcsó szálláshelyet?

Tud v. ki olcsó szálláshelyet?

Figyelt kérdés
Tud v.ki olcsó(4-5 ezer ft/fő/éj)szállást a balaton é-i partján? Persze közel (max. 500 m-re) a parttól. Már nézegettem de jó lenne ha v.ki irna 1-2-t. ÉS légyszi ne irjátok azt h google mert én is tudom de személyes véleményekre vagyok kiváncsi pl. ha v.ki már járt ott? Köszi
2010. jan. 9. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szálláshelyet ennél olcsóbban is tudok, de a déli parton. Még a kompjeggyel együtt (hogy átmenj az északi partra :P) sincs annyi, mint amennyit te írtál.
2010. jan. 9. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi azt csináltuk, hogy megérkeztünk (bár ez a déli parton volt) és becsöngettünk pár házinénis szállásra, hogy mennyi a szoba és kiválasztottuk a legolcsóbbat. Spec Siófoktól 5 percre voltunk vonattal, 3000 ft/fő/éj. Asszem elég korrekt :)
2010. jan. 9. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. jan. 10. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is Siófokon tudok magánháznál helyet! 3000/fő/éj!
2010. jan. 10. 09:17
 5/5 anonim válasza:
Balatonföldvár kertes családi ház. 1500 Ft/fő/éj
2010. jan. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!