Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mondanátok tapasztalatból...

Mondanátok tapasztalatból Zalakarosi szállásokat?

Figyelt kérdés
Viszonylag jó elfogadható árú szállásokat keresek. A neten már utána néztem ha lehet tapasztalatból mondjatok. Zalakarosiak esetleg valaki valamit nem tud?

2014. júl. 11. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hotel Karos Spa-ban jártam, nagyon szuper, főleg a kaja választék kiváló, a medencéi is jók, és gyerekbarát, sok a program, szóval minden tökéletes volt, igaz nem egy olcsó kategória, de megérte.
2014. júl. 11. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Ha a neten már rákerestél, akkor egészen biztosan találtál árakat és értékeléseket is.

Ha majd sokat foglalsz( rendes oldalakon), meglátod, hogy azt adják, amit hirdetnek. A vendégek meg értékelik a tapasztalataikat. Ezek az oldalak könnyen megtalálható szálláskeresők, és az a közös jellemzőjük, hogy NEM a .hu végződéssel regisztrálták őket.

Csak zárójelben jegyzem meg, a zalakarosiaknak fingjuk sem lesz arról, melyik hotel mit nyújt. Mert nem járnak oda. Ilyen egyszerű.

Miért nem olyanok értékelésében bízol meg, akik már megszálltak az adott hotelben???????????????

2014. júl. 11. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Kettőben jártam eddig:

1. Karos-Spa szintén, ahogy 1. is. Azóta egyszer voltunk máshol, soha többet nem variálunk, megyünk a Karosba az idén is. Van több külső és belső medence is, az ételek jók, gyerekekkel ideális a programok miatt is. Nekünk bevált.

2. Hotel Afrodite+Vénusz. Mi a 4*-os szárnyban voltunk, a szobák kifogástalanok. A medence az olyan hááát, vidéki wellnes. A Karos után csalódás volt. 1 bent és 1 kint. Az ételek nem rosszak, de nekem túl falusi házias volt, nekem nem ízlésem. Rántott csirke hegyek, hús, hússal. Olcsóbb, de inkább a Karost választom máskor is. Tovább meg nem kísérletezünk.

2014. júl. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!