Mondanátok tapasztalatból Zalakarosi szállásokat?
Ha a neten már rákerestél, akkor egészen biztosan találtál árakat és értékeléseket is.
Ha majd sokat foglalsz( rendes oldalakon), meglátod, hogy azt adják, amit hirdetnek. A vendégek meg értékelik a tapasztalataikat. Ezek az oldalak könnyen megtalálható szálláskeresők, és az a közös jellemzőjük, hogy NEM a .hu végződéssel regisztrálták őket.
Csak zárójelben jegyzem meg, a zalakarosiaknak fingjuk sem lesz arról, melyik hotel mit nyújt. Mert nem járnak oda. Ilyen egyszerű.
Miért nem olyanok értékelésében bízol meg, akik már megszálltak az adott hotelben???????????????
Kettőben jártam eddig:
1. Karos-Spa szintén, ahogy 1. is. Azóta egyszer voltunk máshol, soha többet nem variálunk, megyünk a Karosba az idén is. Van több külső és belső medence is, az ételek jók, gyerekekkel ideális a programok miatt is. Nekünk bevált.
2. Hotel Afrodite+Vénusz. Mi a 4*-os szárnyban voltunk, a szobák kifogástalanok. A medence az olyan hááát, vidéki wellnes. A Karos után csalódás volt. 1 bent és 1 kint. Az ételek nem rosszak, de nekem túl falusi házias volt, nekem nem ízlésem. Rántott csirke hegyek, hús, hússal. Olcsóbb, de inkább a Karost választom máskor is. Tovább meg nem kísérletezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!