Jövőhéten megyek barátnőmmel Egerbe?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen voltam ezért nem tudom mit érdemes megnézni mert persze ilyeneket , hogy Egri vár már láttunk.
Szóval hol jó sétálni vagy kiülni , valami park és szép sétáló utcák? (régies,esetleg modern is ah tudom Eger milyen nagyjából szóval lehet rosszul emlékszem , de kiskoromba úgy emlékszem, hogy voltam egy kicsit Pesti beütésű részén is Egernek , de lehet tévedek) Jó éttermek/fagyizók/cukrászdák akármi?
2014. júl. 9. 21:47
1/2 A kérdező kommentje:
EL is felejtettem..15/L
2014. júl. 9. 21:48
2/2 anonim válasza:
a népkert az nagyon szép hely, egyszer voltam a minaretben, gyönyörű volt, de azért félelmetes is mert r*hadt magasan van:D a belvárosban is jó sétálgatni, ajánlanám a dobó teret, de azt éppen most újítják:/ nem egri vagyok, de nagyoon közel lakok hozzá, elég sokat járok arra:D jó sétálgatást a barátnőddel!:) fagyizókat nem nagyon tudok:/ cukrászdába én a Deszertbe szoktam menni, de azt meg nemtudom hol van:D valahol a külvárosban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!