Ti hova mennétek, ilyen feltételekkel?
Adott:
- 2 fiatal nő (19; 24)
- 1 sátor
- némi költőpénz (utazásra, ételre stb. max fejenként 10 ezer.)
- Budapestről indulás
- 3 nap
Ti hova mennétek? Mivel töltenétek ezt a pár napot, vagy mit tudnátok ajánlani? sátorozás, túrázás, kirándulás, városnézés, kempingezés stb. Bármi szóba jöhet! Tudnátok ötleteket adni?
1# köszi! :D Tudunk palacsintát sütni. Hol is laksz? :D
NA jó csak vicc.
2# Ugyan már mért ne lehetne. :) Most egy túrához ahol sötétedéskor felcsapsz egy sátrat majd reggel tovább indulsz, mennyi pénz kell? Max ásványvíz meg valami étel.
Nálam sátrat verhettek, a Bakonyban lakom, elég szép helyen.
Süthettek, főzhettek(ha adtok nekem is:)) még bicikliket is adok, a túrázás meg adott lehetőség.
Ha érdekel, írj priviben.
Hé te bakonyi, nehogymár fölémlicitálj az erdőddel! Biztos tele van veszéllyel, medvék meg ilyesmik, az én medencém sokkal jobb.
Különben is, én csaptam le elsőként a vidám lányokra!:P
Én vidéki lány vagyok, szóval egy kis erdőtől nem ijedek meg, még sátorral sem. :D Nem kell minket félteni! ;)
A medence és az erdei dolog is csábító, de nem hinném hogy kivitelezhető. De köszi az ajánlatokat! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!