Ilyen idoben megeri lemenni Balatonra?
Figyelt kérdés
Arnyekban csak 23 fok van..2014. júl. 2. 11:59
1/8 anonim válasza:
De meg ám ... főleg ha maradsz egy pár napot ,7 végén ugyanis kánikula lesz 31-33 fok ;) ! [link]
2/8 anonim válasza:
Nálunk 30 fok van. Holnapra esőt mondtak, de utána megint meleget.
Az árnyékban huszonpár fok, szerintem napon 30 egyébként. Szóval az bőven elég :)
3/8 A kérdező kommentje:
En itt lakok tőle 13km-re, csak mai napra gondoltam. De valahogy olyan hideg az ido..
2014. júl. 2. 12:09
4/8 Jégtánc válasza:
Tegnap érkeztünk Zamárdi-felsőre,kicsit szeles de nagyon jó időnk van.Megéri persze.Balatonnál nem csak strandolni lehet:)))
5/8 anonim válasza:
Most a napon jó idő van, viszont a víz csak 21 fokos és este hidegfront jön záporokkal, zivatarokkal, de állítólag holnap már ismét napos idő lesz és 25 fok.
Én őszintén megmondom, hogy nem mennék le, mert nekem ez a 21 fokos víz még egy kicsit hideg. :)
6/8 anonim válasza:
Hát akkor te bármikor lemehetsz ... de jóóó neked :P ! Miért nem mész le hétvégén ? Akkor tuti jót tudsz majd fürdeni (: .
7/8 anonim válasza:
Meg lehet szokni azt a 21 fokot is .Először hideg ,de a ha megszokod rájössz kellemesebb a vízben lenni ,mint a parton ;) .
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi, szeintem is varok meg egy par napot..
2014. júl. 2. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!