Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan juthatok el vonattal a...

Hogyan juthatok el vonattal a BalatonSoundra?

Figyelt kérdés
idén fogok először menni egy ismerősömmel a BalatonSoundra és vonattal. nézegetem menetrendeket, de nem vagyok biztos hol kéne leszállni, meddig kéne menni, stb. mármint oké tudom, hogy Zamárdin, de kicsit konkrétabban... Budapestről Déliből indulnánk

2014. jún. 29. 17:14
 1/5 Isshak Judit válasza:

Na, hidd el, hogy nem leszel egyedül a vonaton, még mennek egy páran oda :)

És a vezetőjegyvizsgáló (kalauz) is tutira útba fog tudni igazítani, ha szépen kéred! :)

2014. jún. 29. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Zamárdiban két állomás van: Budapest felőli sorrendben "Zamárdi felső" és "Zamárdi". A Balaton Sound helyszínéhez "Zamárdi" megállóhely van közelebb. Azonkívül itt a gyorsvonatok is megállnak.
2014. jún. 30. 07:47
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönom a válaszokat! :)

még egy kérdés: ha sima gyorssal mennék diákjeggyel az úgy kb 2500 ft-ba kerülne?

2014. jún. 30. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
vagyis *diákigazolvánnyal
2014. jún. 30. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Az [link] ezt is megmondja:

Déli pályaudvar -> Zamárdi menettérti gyorsvonati pótjeggyel: 2930 Ft

Tipp: ha Kelenföldön szállsz fel, onnan csak 120 km Zamárdi, így a jegy csak 2550 Ft.

(A Budapesti bérlet akkor lenne jó Bp. Déli és Kelenföld között, ha Székesfehérvárig utaznál)

2014. jún. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!