Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti belementek ezek után még a...

Ti belementek ezek után még a Balatonba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én biztos vagyok benne, hogy csak azért állítják tisztának a Balaton vizét, hogy el ne ijesszék a turizmust. Mi ugyanezt tavaly tapasztaltuk meg, de rengeteg ismerősünk ezek után még mindig fürdik benne.

2014. jún. 29. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Én olyant láttam, hogy sörrel mentek be a Balatonba és szórakozásból aztán szépen kiköpték a vízbe. Lehet, hogy minden strandhoz rendőrt vagy hasonlót kellene állítani. Hozzáteszem, nem tudom, hogy magyarok vagy külföldiek voltak-e. A helyzet az, hogy sok külföldi elengedi magát nálunk, én nem mondanám, hogy mi magyarok lennénk hibásak abban,ha nem jönnek a Balatonhoz. Én is szeretem a tengert, a tengervíz egészen más és az sem mindenhol egyforma. A régi lehúzások a Balatonnál most már inkább kisebb arányban fordulnak elő, mint régen. Árban szerintem max. a görög tengerpart és Görögország tud versenyre kelni vele (szállás, étkezés).
2014. júl. 1. 04:23
 12/20 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 06:27
 13/20 A kérdező kommentje:
12# Mi van ha mégis a korábbi hírek igazak és csak mentegetőzni próbálnak?
2014. júl. 1. 09:20
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Hát engem a legkevésbé zavar az hogy beleköpik a sört. Nem ipari mennyiségben csinálják. Természetes anyag, elbomlik. Nem mérgező, nem fertőző, nem radioaktív.

ehhez képest tudjátok hogy egy hattyú mekkorát fosik? És hány hattyú van a Balatonon? És minden egyes hattyú minden nap belefosik. És ezek csak a hattyúk... Akkor egy fél liter sör a legkevésbé sem zavar a vízben.

2014. júl. 1. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
#14: mindez odáig vezet, hogy hány hal meg kacsa van a vízben és azok mennyit... :-) A hattyú és a halak ürüléke is természetes.. Mi viszont nem vagyunk állatok, hogy a Balatonba öblögessük a szánkat sörrel, meg a többi.. Undorító az egész jelenet.
2014. júl. 1. 22:37
 16/20 anonim válasza:
80%
Ha jó lenne az idő, belemennék, de sajnos nincs valami nagy meleg. Többször is megvizsgálták a vizet, több helyen is és nem találtak fertőzésre utaló nyomokat. A víz tiszta, csak van egy-két ember, akinek nem tetszik, hogy kezd/ett a Balcsi megint egyre népszerűbb lenni. Mivel a fertőzés nem csak a Balaton környékén jelentkezett és a Balatonban fürdőzők között sem mindenki lett fertőzött, nem hinném, hogy a víz terjeszti a fertőzést. Az egész országban hányás-hasmenéses járvány van.
2014. júl. 2. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem mennék a Balatonba, a környékére sem szívesen, még Magyarországon is vannak tisztább, szebb, jobb tavak ennél, olcsóbb környéken.
2014. júl. 2. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:

13#

A korábbi hírek közül az igaz, hogy több helyen a Balaton környékén történtek megbetegedések. Sem a vízben, sem a kajákban nem mutattak ki semmit. Én úgy tudom, hogy ezek az esetek utólag sem lettek megmagyarázva, mi okozta őket. Én személy szerint a korábban leírt belesz*rásos, emésztő kimosódásos megoldásra tippelek.

Az "ürülékszőnyegről" 100%-ig bebizonyosodott, hogy árvaszúnyogbáb bőr.

2014. júl. 4. 07:52
 19/20 cseresznye69 válasza:
92%
Most jöttünk haza a családdal Balatonföldvárról kisgyerekkel egész nap a vízben voltunk,a víz tiszta,van olyan hely ahol lelehet látni az aljára is a legkissebb jelét sem látjuk bőrbetegségnek,hasmenésnek fertőzésnek nekem speciel a bőröm is szebb lett kiszívta ahogy mondani szokták a városi koszt,persze senki se várjon uszodai tisztaságot ez mégis csak kint van a természetben.
2014. júl. 8. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen. Miért mit hittél, hogy kilövik a cuccot a világűrbe? Budapest szennyvizének jó része a közelmúltig tisztítatlanul ment a Dunába. Ezentúl nem iszol Dunavizet? A balatonpari települések szennyvizével szerinted mi lesz? Vegyítik antianyaggal amitől annihilálódik?

Természetes anyag, lebomlik. A halak, vízimadarak, egyéb élőlények is tonnaszám eregetik a vízbe naponta.

Ami azt illeti inkább ebbe megyek bele, mint egy olyan medencébe, amiben ezer ember izzadtsága úszik és áztatják benne a sz..os seggüket. Az mennyivel jobb?

2021. jún. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!