Most akkor mi van a Balaton vizével? Fertőz?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik balatoniak és elsőkézből kapott infójuk van a balatoni vízzel kapcsolatban.
Gyerekekkel indulnánk oda nyaralni, de rengeteg fórumon olvasom hogy sorra betegnek meg akik fürödtek a vízben és nem csak Füreden. Fonyódligeti táborból több száz gyerek ugyanúgy hányás-hasmenés magas láz, haza kellett menniük. Lelléről is olvastam megbetegedéseket.
Most akkor mi van?
Rendben van, de akkor kinek hiszel? Az állami cégeknek, akik szerinted hivatalból kendőzik el a komoly problémát vagy hírportáloknak, akik az olvasottság miatt rendszeresen felnagyítják a dolgokat, hajszolják a szenzációt?!
Valóban több ezer hal pusztult már el idén nyáron a Balatonban. A hivatalos okaként azt fogalmazták meg, amit feljebb leírtam. Ez nem normális dolog, ezt én is így látom. De azt is világos elmondják, hogy a halakat pusztítótó okok az emberre nem veszélyesek. Ebbe kár mást belemagyarázni, ez tény! A haltetemek veszélyesek lennének, de azt meg a Halgazdaság szedi össze és elmondták, a tetemek száma hétről-hétre csökken.
Kinek hiszek?! Hogy öszinte legyek senkinek, saját magamnak, a saját megérzéseimnek...
Ami pedig azt mondatja velem hogy az nem normális dolog hogy szinte egyazon időben ( pár nap különbséggel) B.füreden, Lellén, Zánkán, Fonyódligeten ugyanolyan tünetekkel betegedjenek meg emberek (és itt nem csak 1-2 emberről van szó)!
Ennyi ember, különböző helyeken nem ehette ugyanazt az ételt ami bajt okozhatott... Akkor mi a közös bennük?? Hol fürödtek?
Igen...
Ennyi!
Árvaszunyog, hát persze.
Elég gyenge magyarázat.
Ha valaki megnézi a fotót és nem vak, akkor látja, hogy fekália.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!