Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most akkor mi van a Balaton...

Most akkor mi van a Balaton vizével? Fertőz?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akik balatoniak és elsőkézből kapott infójuk van a balatoni vízzel kapcsolatban.

Gyerekekkel indulnánk oda nyaralni, de rengeteg fórumon olvasom hogy sorra betegnek meg akik fürödtek a vízben és nem csak Füreden. Fonyódligeti táborból több száz gyerek ugyanúgy hányás-hasmenés magas láz, haza kellett menniük. Lelléről is olvastam megbetegedéseket.

Most akkor mi van?

2014. jún. 25. 08:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Rendben van, de akkor kinek hiszel? Az állami cégeknek, akik szerinted hivatalból kendőzik el a komoly problémát vagy hírportáloknak, akik az olvasottság miatt rendszeresen felnagyítják a dolgokat, hajszolják a szenzációt?!

Valóban több ezer hal pusztult már el idén nyáron a Balatonban. A hivatalos okaként azt fogalmazták meg, amit feljebb leírtam. Ez nem normális dolog, ezt én is így látom. De azt is világos elmondják, hogy a halakat pusztítótó okok az emberre nem veszélyesek. Ebbe kár mást belemagyarázni, ez tény! A haltetemek veszélyesek lennének, de azt meg a Halgazdaság szedi össze és elmondták, a tetemek száma hétről-hétre csökken.

2014. jún. 28. 06:34
 12/17 anonim ***** válasza:

ja ja persze persze

ezt meg kitalálták csak

[link]

sőt,

ők szartak bele hogy legyen miről írni, nem?

2014. jún. 28. 22:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Kinek hiszek?! Hogy öszinte legyek senkinek, saját magamnak, a saját megérzéseimnek...

Ami pedig azt mondatja velem hogy az nem normális dolog hogy szinte egyazon időben ( pár nap különbséggel) B.füreden, Lellén, Zánkán, Fonyódligeten ugyanolyan tünetekkel betegedjenek meg emberek (és itt nem csak 1-2 emberről van szó)!

Ennyi ember, különböző helyeken nem ehette ugyanazt az ételt ami bajt okozhatott... Akkor mi a közös bennük?? Hol fürödtek?

Igen...

Ennyi!

2014. jún. 28. 23:29
 14/17 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 06:28
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Árvaszunyog, hát persze.

Elég gyenge magyarázat.

Ha valaki megnézi a fotót és nem vak, akkor látja, hogy fekália.

2014. júl. 2. 09:28
 16/17 PawahDani válasza:
Az a baj, hogy nem tudhatni, hogy mikor rossz a Balaton vize. Mert próbálják elhallgatni a turisták miatt, hogy jó kis bevétel legyen, mert, ha elmondanák, hogy szennyezett a víz, akkor tönkremenne minden Balaton környékén, ami vendéglő, vagy tábor stb.
2014. júl. 3. 23:37
 17/17 anonim válasza:
pont aznap fürödtem a Füredi strandon a Balatonban amikor volt a fertőzés, de sem nekem, sem a barátaimnak nem lett baja
2014. júl. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!