Nyugati pályaudvar késő este?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, vidéki. Jövőhéttől kezdek Pesten dolgozni. Napi szinten kell majd feljárnom és sok esetben elhúzódhat a munka késő estig (10 utánig). A munka nagyon jó, meg jól fizet, de eléggé tartok a késő esti aluljárón való áthaladástól. Éjszaka valóban veszélyes, vagy csak fel van fújva?2014. jún. 20. 15:58
1/5 anonim válasza:
Westendben dolgozom, naponta haladok át az aluljárón, éjjel is. Sosem volt semmi bajom.
2/5 anonim válasza:
elég meleg környék, sok az etnikum, zsebesek meg kis piti tolvajok, ha bármi atrocitás ér az a fontos hogy legyél HANGOS, üvölts rá hogy mindenki odafigyeljen, akkor lelépnek rögtön
3/5 anonim válasza:
Eléggé fel van fújva, nem számít veszélyes helynek pesti viszonylatban.
4/5 anonim válasza:
a második szerintem szintúgy felköltözött valahonnan vag hallott ezt-azt és nem is jár arrafelé. Én voltam már arrafelé sokszor (17/L vagyok) és azon kívül,h néha utánad kiabálnak (ami meg mindenhol előfordulhat) nincs semmi durvaság. Bár annyit azért tanácsolnék,h ne egy topban járj ott végig. Vegyél fel egy vékony pulcsit, kardigánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!