Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécs-Harány környékén tudtok...

Pécs-Harány környékén tudtok programokat, ahova 2 évesekkel mehetünk?

Figyelt kérdés
Harkányban lesz a szállásunk, 3 éjszakára megyünk (egyszer voltam ott, régebben, de csak fürödni, most nem fürödni megyünk). Hrkányban is érdekel, Pécsre kaptam öleteket, de aaz is. Siklós, Orfű, Abaliget? jó játszóterek is érdekelnek

2014. jún. 16. 14:01
 1/4 anonim válasza:
Pécsen most van a Sétatér fesztivál ahol van sok gyerekeknek való program is, de nézzétek meg az egész belvárost, nyáron igazi mediterrán hangulat van. Valamint a Zsolnay negyedet is ajánlom. Siklóson én még csak a várnál voltam eddig, az nagyon szép. Orfű gyönyörű úgy ahogy van, járjátok körbe a települést. Abaligeten a barlangot nézzétek meg.
2014. jún. 16. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Most látom elírtam Harkányt...

Köszönöm, Zsolnay negyed hol van? 4 évig Pécsen laktam, fősuliba jártam (rég végeztem már), Zsolnay szobort tudom hol van,, negyedet nem, pedig olvastam róla, hogy érdemes elmenni oda, csak nem tudom hova tenni....

2014. jún. 16. 14:50
 3/4 anonim válasza:
A Balokánnyal szemben.
2014. jún. 16. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. jún. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!