Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Sok programlehetőséggel...

Sok programlehetőséggel csomagajánlat?

Figyelt kérdés

Üdv!

Tavaly találtam egy Nyíregyházi csomagot, ahol 6nap/5 éjszakai szállás, félpanzió MELLÉ adtak egy csomó programot is:

állatkerti belépő, botanikus kert, skanzen, strand, bowling

(magyarán elég szépen elfoglaltak minket minden egyes napra amikor nem érkezünk meg távozunk)

Ráadásul mindezt abszolút megfizethető áron: két főre, ha jól emlékszem 80.000 pénzér...

Hasonlót keresek idén is. Lehet benne lovaglástól kezdve a múzeumig bármi, csak ne wellness! (medencében dögleni egy hétig én képtelen vagyok!) :) ja, még egy: SZÉP kártya fizetős legyen

Ha valaki volt ilyen helyen, vagy látott a keresgetések között hasonlót segítsen nekem! Köszönöm :)

2014. jún. 4. 21:05
 1/2 anonim válasza:
Na én is ilyet keresnék, és nem kocsival mennénk.
2014. jún. 5. 17:32
 2/2 anonim válasza:
www.veddvelem.hu Retró Úttörőtábor felnőtteknek Bogácson - 7nap/6 éj szállás, teljes ellátással
2014. jún. 29. 07:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!