Elhagyatott helyek Pesten?
Olyan elhagyatott helyet keresek amit nem őriznek és be lehetne menni. A romos, régi épületekre gondolok.
Budapesten belül,ha lehet.
1#! már azt is lezárták, nem lehet bejutni.
Van facebookon egy csoport azthiszem Budapest scenes a neve rendeznek bunkertúrát csepelen, és a Kőbánya alatt húzódó pincerendszerben. Nem voltam még egy programukon se, állítólag egész jók.
Most kapásból az aquincumnál található volt gázgyár épülete jut eszembe. Ez három, nagyon impozáns de romos torony egymás mellett:
Elég hátborzongató. Ez az épületegyüttes is természetesen tiltott terület, de én azért beszöktem egyszer. Nem mondom, kalandos volt. Kifele egy bokor alatt megbújva kellett megvárnom, míg elmegy előttem a biztonsági őr, aztán ahogy sprinteltem kifelé, észrevettem, amit befele menet nem láttam, hogy őrkutya is van. Még egyszer nem vállalnám be :D
De amúgy ezt jelenleg épp felújítják. Aztán ott van a Duna másik oldalán a Szúnyog-sziget, ott is vannak érdekes objektumok. Ja, és itt van ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!