A Balaton meg mindig nepszeru a belfoldi turistak szamara?
Családosoknál népszerű lehet, mert sokan kisgyerekkel nem indulnak el külföldre. meg nincs mindenkinek autója.
Nekünk sincs, vonattal mentünk két éve. Besz*rás, de egy irányba az út egy embernek 8 ezer ft (Debrecenből), azaz kettőnknek csak a vonat 32 ezer! Hát hadd ne mondjak semmi csúnyát. És ami olcsó szállás, az olyan is többnyire, szocreál kempingek, de tényleg minden olyan, mint a 80-as években. És amúgy ez sem fillérekért.
Aki utánanéz, az ennyiből, de még OLCSÓBBAN is meg tudja oldani a tengerparti nyaralását is.
Másodjára megyünk Görögországba, sokan nem szeretnek sokat buszozni, de minket nem zavar. 50 ezerből 10 nap, és nem a koszos balatonban, hanem a tengerparton. Tudom, van, aki görögöt sem szereti, vagy rossz tapasztalata van, mi nagyon jól éreztük magunkat. Huszonpárezer ft/fő, és 10 nap, ennyiből fix, hogy nem hozod ki a balatont, ha csak nem ott laksz a Dunántúlon, és az utazás kb. semmibe sem kerül.
Ettől függetlenül én ott is jól éreztem magam, de ha már ugyanannyiba kerül a lehúzós balaton (mert az ottani vendéglősök jó drágán adják a romlott kaját, nem véletlenül szól erről több magyar film is), mint a tengerpart, akkor evidens, hogy melyiket választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!