Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Balaton meg mindig nepszeru...

A Balaton meg mindig nepszeru a belfoldi turistak szamara?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem annyira. Olyan drága, hogy még anyagi előnyt sem tud felhozni maga mellett.
2014. máj. 24. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
A Balaton olyan, mint Kuba. Drága, de legalább szar.
2014. máj. 24. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Már nem az.
2014. máj. 24. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
mostanában kezd magára találni a balaton, egész jó árakon lehet szállást találni, a büfék is kicsit visszavettek, a víz minősége is jobb mint 3-5 éve
2014. máj. 24. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Családosoknál népszerű lehet, mert sokan kisgyerekkel nem indulnak el külföldre. meg nincs mindenkinek autója.

Nekünk sincs, vonattal mentünk két éve. Besz*rás, de egy irányba az út egy embernek 8 ezer ft (Debrecenből), azaz kettőnknek csak a vonat 32 ezer! Hát hadd ne mondjak semmi csúnyát. És ami olcsó szállás, az olyan is többnyire, szocreál kempingek, de tényleg minden olyan, mint a 80-as években. És amúgy ez sem fillérekért.

Aki utánanéz, az ennyiből, de még OLCSÓBBAN is meg tudja oldani a tengerparti nyaralását is.

Másodjára megyünk Görögországba, sokan nem szeretnek sokat buszozni, de minket nem zavar. 50 ezerből 10 nap, és nem a koszos balatonban, hanem a tengerparton. Tudom, van, aki görögöt sem szereti, vagy rossz tapasztalata van, mi nagyon jól éreztük magunkat. Huszonpárezer ft/fő, és 10 nap, ennyiből fix, hogy nem hozod ki a balatont, ha csak nem ott laksz a Dunántúlon, és az utazás kb. semmibe sem kerül.

Ettől függetlenül én ott is jól éreztem magam, de ha már ugyanannyiba kerül a lehúzós balaton (mert az ottani vendéglősök jó drágán adják a romlott kaját, nem véletlenül szól erről több magyar film is), mint a tengerpart, akkor evidens, hogy melyiket választom.

2014. máj. 24. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Tavaly növekedett a népszerűsége valamelyest, de azt inkább lehet az Erzsébet táboroknak és a SZÉP kártyának betudni, mint a minőségnek. Magyarán ez a minimális növekedés pár éven belül újra kifullad.
2014. máj. 24. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös, ha 32 ezret fizettél a vonatért akkor csakis a saját pénztárcád ellensége lehetsz, nem kellett volna. A MÁV elvitt volna majdnem a feléért is, ha úgy kéred: [link]
2014. máj. 24. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyerekként szerettem a Balatont, mert nem volt pénzünk máshova menni és jobb volt, mint a légkondícionálatlan panelben főni, ott legalább volt vízpart, mert rohangáltam a német gyerekekkel a homokozóban. Most, hogy drágább, mint kimenni valamelyik közeli tengerparthoz, és ugyanúgy egy harmadik világbeli ország színvonalát hozza, de Nyugat-Európai árakon, már eszünkben sincs oda menni.
2014. máj. 24. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
meg* rohangáltam
2014. máj. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!