A Hévízi-tó hol a legmélyebb, melyik részén?
Figyelt kérdés
Ahol a sok virág van a vízben, ott nyilván nem mély, viszont jó lenne tudni, hogy hol kell jobban vigyázni, mondjuk a nagy épületek alatt van, vagy elől a bejáratnál, vagy azon a részen, ahol a "központi" napozóstég van, merre van az, ahol nagyon kell vigyázni? Persze mindenhol kell vigyázni, és nem ajánlatos sokat bent lenni.2014. ápr. 25. 18:58
2/5 anonim válasza:
miért kéne vigyázni, pláne nagyon vigyázni? nem mindegy, hogy hány méter van alattad, amikor uszol? :) jah nem ajánlatos sokat bent lenni..én 3 orát voltam bent ..
3/5 A kérdező kommentje:
Aranyoskák a válaszok, de a googlet én is ismerem, és a második válasz pláne érthetetlen. A továbbiakban helyi tapasztalattal rendelkezők válaszait várom, akik tudják pontosan a kérdésre a választ, pl: ott nyaralók, akik megkérdezték, vagy ottdolgozók.
2014. ápr. 25. 21:43
4/5 anonim válasza:
de légyszives válaszoljál már, miért kéne -nagyon vigyázni?
egyébként, amit az elsö válaszolo linkelt, az egészen jol szemlélteti, hogy hol a legmélyebb, és hogyan alakul a to mélysége.
milyen választ szeretnél még ezen felül?
5/5 anonim válasza:
Az első válaszadó linkjén valóban elég konkrét információ van arról, hogy mélyül a tó.
Többször járta már Hévízen,és a part menti részeken általában másfél 2 méter mély a víz. Ha a központi épületből a bal oldali medencék felől úszol ki ott a legmélyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!