Győr, Aradi vértanúk útja 16 (Richter terem) környékén milyen parkolási lehetőség van autóval?
Figyelt kérdés
lesz ott egy koncert és barátnőmmel el szeretnénk menni rá de nem vagyok jártas Győrben. Tudnátok segíteni ?
Komárom irányából mennénk, oda találni oda találok , csak a parkolást nem tudom, hogy ott hogyan van.. kell-e fizetni vagy nem .. ha igen akkor mennyit..
Előre is köszönöm.
F.20.
2014. ápr. 9. 21:59
1/2 anonim válasza:
Hétköznap este 6 óráig fizetős a környék, helyet sem könnyű találni. De a közelben, a Jókai úton van egy parkolóház.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, aktuális-e még, de azért leírom. A Belvárosban hétköznap 8-18-ig, csütörtökön csak 16-ig, szombaton pedig 14 óráig kell fizetni, 400 Ft/óra. A Jókai utcai parkolóházban (ami kb. 2-300 méterre van onnan) minden nap (éjjel is) 150 Ft/óra. Szerintem ott parkoljatok, sokkal egyszerűbb, mint helyet keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!