Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha a Máv-nál előre megváltom...

Ha a Máv-nál előre megváltom a visszautam, de később, vagy hamarabb utazom, be lehet cserélni a jegyet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

MENETJEGYEK ÉRVÉNYTARTAMA

Egy útra szóló menetjegy érvénytartama

Az 1-100 km távolságú menetjegy a rajta feltüntetett naptári napon érvényes, a már megkezdett utazás másnap 03:00 óráig befejezhető.

A 101-200 km távolságra kiadott menetjegy az érvényesség első napját követő nap 24. órájáig érvényes.

A 201-400 km távolságra kiadott menetjegy az érvényesség első napját követő második nap 24. órájáig érvényes.

A 400 km-en felüli távolságra kiadott menetjegy az érvényesség első napját követő harmadik nap 24. órájáig érvényes.

100 km-nél nagyobb távolságra menettérti jegy is kiadható.

A menettérti jegy az érvényesség első napját követő 14. nap 24. órájáig érvényes. Először mindig az odaúti jeggyel kell utazni. Az odautazás az érvénytartamon belül bármikor megkezdhető.

2014. márc. 23. 12:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég sokat utaztam a fővárosba az utóbbi években... Egyszer ellopták a pénztárcámat, és csak úgy tudtam hazajönni, hogy itthonról utaltak. Erre esetre azért kicsi az esély újra, szerencsére, de anyum csak úgy nyugszik meg, ha megveszi a vissza útra szóló jegyemet. (kb 280 km az út :-) )
2014. márc. 23. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!