Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti elmennétek egyedül utazgatn...

Ti elmennétek egyedül utazgatni Magyarországon belül bárhová?

Figyelt kérdés
Apukám lévén ingyen utazhatok vonaton de nem nagyon járok sehova. Az egyik barátnőm mondta, hogy ő a helyemben elmenne ide oda. DE én egyedül nem nagyon szeretnék elmenni mert az úgy nem olyan mintha 2-en mennék valakivel. Sajnos más nem tud velem jönni ingyen csak ha fizet érte. 22/L
2014. márc. 16. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, sőt én szoktam is Európán belül egyedül utazgatni ide-oda várost nézni.
2014. márc. 16. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Én elmennék az biztos. Még örülnék is, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodni közben.
2014. márc. 16. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Én Europán belül és kivül is utazgatok egyedül. Nem csak várost nézni, de nyaralni is egyedül járok.
2014. márc. 16. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Én mennék, sőt ezt kihasználva környező országokba is átugranék, mert ugye a határig ingyen juthatnék le, és csak onnan kéne fizetnem.
2014. márc. 16. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Apukád lévén nem tudnál megismerkedni valaki olyannal, akinek szintén ingyen lenne az utazás?
2014. márc. 17. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt a neten is feltehetnél egy olyan kérdést, hogy van-e olyan személy, aki szintén ingyen utazik és menne-e veled.
2014. márc. 18. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha akarsz így menni valahová akkor hívd el a barátaid úgy hogy az ő jegyét felesbe fizetitek,és így akkor olcsóbb neki is,igaz Neked nem ingyé van de legalább nem egyedül mész.

Amúgy Én néha szoktam egyedül menni ide oda (motorral) :)

2014. márc. 20. 11:01
 8/11 Márciuska ***** válasza:
Naná, simán! Egy csomó helyen voltam egyedül, kb. ennyi idősen kezdtem, mint most te. Nem zavart, hogy egyedül vagyok, aztán annyi fotót készítettem, meg annyit meséltem az élményeimről, hogy végül a húgom kedvet kapott, és azóta jön velem.
2014. márc. 21. 12:36
 9/11 anonim válasza:
Persze, menj el!Jo az egyedüllet, összeszeded a gondolataidat, feltöltödsz, megismrsz uj embereket....de jo neked!En imadok vonatozni egyedül is!!22/L
2014. ápr. 6. 14:58
 10/11 anonim válasza:

nálam is ez a helyzet,de nem igazán használom ki..csak a sulira szinte:D

20/F

2014. máj. 15. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!