Mi a véleményetek a Palatinus strandról? (Margitsziget) Hány csúszda, és milyenek lesznek idén nyáron?
Azért kérdezem mert még soha nem voltam ott, de kipróbálnám főleg ha van sok csúszda. :)
Google-n is kerestem a csúszdákat, de nem tudom hogy melyik maradt meg és hogy van-e új.
A válaszokat előre köszönöm!
Ár érték viszonylatban drága, sok a cigány!
A sok gippó miatt nem tudsz normálisan fürdeni, szóval annyira nem jó. Ha még nem voltál, egyszer mindenképpen menj el, utána úgyse mész oda többet.
Én 10 éve szerettem oda járni.
Volt egy pici hullámmedence,ha jól emlékszem 2-3 csúszda és szép környezet.Viszont tényleg drága,ha csúszni akarsz sokat akkor Mogyoródra kell kimenni,ott ha mindenre felmész azzal csak a fél napot telik el :)
A Ramadába is van egykét csúszda Újpesten
ami a palát illeti: [link]
Gyakoriak a lopások, ezért nem érdemes odamenni. Állítólag még a bezárt szekrényből is tűntek el dolgok, aminek a kulcsa nálad van és csak az (egyébként morc) nénike segítségével lehet kinyitni.
Egy ismerősömnek a papucsa tűnt el, de hallottam durvább eseteket is. De a kulcsra zárható szekrényből eltűnő dolgokért a strand nem vállal felelősséget. Nyilván nem érné meg nekik. Biztos jobban megéri nekik, ha majd senki nem fog oda járni.
A fenti válaszolók megmagyarázták a lopások okát.
Amúgy nincs cigánybűnözés, komolyan, ezt valami rasszisták találták ki természetesen. Ők azt lopnak el tőled, amit tudnak, ott húznak le, ahol tudnak. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!