3 napos oszálykirándulás?
Figyelt kérdés
9.es osztály már nem tud megegyezni, hogy hova menjen 3 napra, de még ötletek sem nagyon vannak. Mit tudnátok javasolni egy 38 fős osztálynak? Egyéltalán ti milyen stílusúban gondolkoznátok?2014. márc. 10. 17:11
1/7 anonim válasza:
3 nap rovid, tehat jo lenne tudni legalabb melyik megyeben vagytok es ahhoz kozeli helyeket tudnanak a tagok ajanlani.
2/7 Márciuska válasza:
Nem tudom, milyen beállítottságú az osztály, de 3ötlet:
- Észak-Alföld: Tisza-tó (hajókázás, ártéri tanösvény, poroszlói ökocentrum, terepjárós túra a nádasban), Debrecen, Hortobágy (halastavak, puszta-túra), Eger, Egerszalók, Szilvásvárad, illetve ezek bármilyen kombinációja
- Borsod és Szabolcs: Ipolytarnóc, Nyíregyháza-Sóstó, Aggtelek, Miskolc, Miskolctapolca, Lillafüred, Diósgyőr, Tokaj, ezt is szabadon lehet kombinálni, ami belefér a 3 napba
- Dél-Alföld: Szeged, Makó (lombkorona-sétány), Szarvas (Mini-Magyarország), Mórahalom (bivalyrezervátum), Ópusztaszer-Csillagösvény kalandpark
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! A fő bejt az jelenti, hogy nem szeretnének sem túrázni, sem épületeket/múzeumokat nézegetni. De vannak jó ötletek!
2014. márc. 13. 13:25
4/7 anonim válasza:
Akkor szerintem a legjobb ha otthon maradtok.
5/7 Márciuska válasza:
Akkor esetleg vidd őket valami élményparkba (Pécsi Mecsextrém) vagy élményfürdőbe (Miskolctapolca barlangfürdő, vagy valamilyen utcabálra vagy utcai fesztiválra (zenei, gasztro, kézműves, stb). Van néhány nagyon jó oldal, ahol kategóriára szűkítve böngészhetsz: iranymagyarorszag.hu, programturizmos.hu, itthon.hu, fesztivalkalauz.hu, utazzitthon.hu (biztos találsz még hasonlókat, én ezeket szoktam használni). Érdemes megnézegetni az ajánlatokat!
6/7 Márciuska válasza:
*bocs, elírtam: programturizmus, nem pedig programturizmos :)
7/7 Márciuska válasza:
Még valami eszembe jutott: mi lenne, ha bérelnétek egy kirándulóhajót a Dunán, 3 napra, és lehajóznátok mondjuk Győrtől Bajáig? Nem tudom, milyen feltételekkel és mennyiért lehetséges, vagy mennyire megszervezhető a dolog, de a MAHART honlapján utána tudtok nézni. A hajón lehetne beszélgetni, zenét hallgatni, akár filmet nézni, napozni, bulizni, vihetnétek laptopon karaoke programot és énekelhettek, vagy játszattok pl. activity-t, de csinálhatsz nekik kvízkérdésekből vetélkedőt és a nyertes csapat kis jutalmat is kaphat. Ebédidőben kiszállhatnátok egy városnézésre, és ehettek egy vendéglőben. Éjszakára dunaparti városokban lehetne szállást foglalni, de ha találtok megfelelő helyet, sátorozni is lehetne. Akár néhány tanuló fel is készülhetne kiselőadással pl. a Duna élővilágáról, vagy egy-egy városról, és előadhatná a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!