Melyik Magyarország legrosszabb települése?
Figyelt kérdés
melyik az a magyarországi település ahol semmilyen körülmények között nem laknál? (itt nem a falvakra gondolok, hanem inkább a városokra)2014. márc. 5. 19:26
31/42 anonim válasza:
Tatabánya? Rendezetlen, mocskos város, tiszta kosz. Semmi szép nincs benne, tele van lepukkant öreg épületekkel, amit a város hagy "elbomlani"... A sok c-típusúról meg inkább már nem is beszélek. Undorító egyszerűen. a vasútállomásról meg annyit, hogy hiába van tető az állomáson, ha esik az eső, akkor ott bent is esik... (kivéve a váróban, amit most felújítottak).
33/42 anonim válasza:
Ja város, Kaposvár ilyen Nádasdi,Nap,Hold utca siralmas ott nincs integráló központ ott az van ha megtámadnak rögtön integrálni kell mert akkor szó szerint elvérzel !
35/42 anonim válasza:
Én ezeket nem vettem észre Tatabányán,viszont azt eltudom mondani hogy biztos láttam sokkal rosszabbat is.
37/42 luca1 válasza:
Pest sajnos itt élek most XIX. kispest (Buda nagyon jó hely 21 évig laktam itt)
Jásztelek (Község) 3 évig laktam itt, borzalom ez a hely, csak büntetésnek való, börtönök építésére kiváló lenne.
38/42 anonim válasza:
Budapest 8.ker, Tiszafüred, Karcag, Füzesabony, Jászberény, Heves, Gyöngyös, Kazincbarcika, Emőd, Ózd, Somogyjád, Dunaújváros, Dunakeszi, Pécs, Esztergom, Paks, Lehel, Kömlő, Kunmadaras
40/42 oliver747 válasza:
Debrecen és Szolnok között gyakorlatilag minden helység egy hulladék, de kiemelkedően szarok Törökszentmiklós, Fegyvernek, Karcag, Püspökladány és mostanában drága szülővárosom Kisújszállás is, valamint az összes helység aminek a "Tisza" szerepel a nevében, a legpatkányabb helyek pedig Kenderes, Kunhegyes, Tiszabura és Tiszabő. Persze ezek azok a helyek ahol már jártam, többről nem tudok véleméynt nyilvánítani, de Ózdon egyszer voltam és annál ótvarabb helyet még életem során nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!