Mi a véleményetek Kunhegyesről?
Figyelt kérdés
Szerintem Kunhegyes a legcsodálatosabb hely a világon, s büszkén állíthatom, hogy a világ közepe - legalábbis számomra. Érdekelne, hogy ki és mit gondol erről a városról, már aki ismeri.2014. febr. 23. 15:22
1/1 anonim válasza:
Persze ismerem, valóban jó hely lenne , régen nekem is csak szép emlékeim voltak róla. Teli van irigy, kétszínű utálatos emberel, én ott csak hülyéket láttok " tisztelet a kivételnek. Mindenki lop csal hazudok, utálok oda menni.
Biztos vannak normális emberek is, de én sajnos azokkal ott nem találkoztam.
Mikor kicsi voltam imádtam odajárni, de ahogy telt az idő elvesztette Kunhegyes a értékét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!