Mi a véleményetek Nyíregyházáról? Élnek még a régi előítéletek a szabolcsiakról?
Szoboszlói vagyok és a suli miatt éltem Nyiregyen és Debrecenben is. Abszolút nem bunkók általában véve a nyiregyiek; rengeteg értelmes, olvasott, nyitott fiatallal ismerkedtem ott össze és nagyon kedvesek és segítőkészek az emberek, Nyíregyháza pedig egy gyönyörű és hangulatos város. Egy két helye van max. ami a gipsy-k miatt elkerülendő, de azokon kívül nem látsz több cigót mint pl. Szedegen vagy Pécsen.
Ha élnek még előítéletek, azok javarészben néhány kőbunkó, IQ "bajnok", nagypofáju hülyegyerek miatt van, akik életükben egy órát nem voltak Nyiregyen.
Nekem pont Debrecen nem tetszett! Érdekes módon azok a nagyon régen alaptalan hülyeségek, amiket összefröcsögnek a szabolcsiakról, pont a debreceniekre igaz a legjobban. Na ott aztán tényleg rengeteg, nagyon sötét, agresszív emberrel akadtam össze és egy értelmes helyi fiatallan nem találkoztam, iszonyat suttyók és ráadásul beképzeltek az ottani emberek. Szerintem csúnyább és koszosabb hely mint Nyiregy, a nagyállomás és környékéről nem is beszélve, emellett dögunalmas, olyan mint egy nagy falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!