Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Na most akkor utazhatok rajta...

Na most akkor utazhatok rajta vagy sem?

Figyelt kérdés
Na, az lenne a kérdés, h ugye ez van kiírva a BKK honlapján és ez áll a bérlet hátulján is ( [link] Akkor utazhatok ezen a járaton ( [link] Mert hát ugye elvben minden stimmel.

2014. febr. 14. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:

ez az első, amit belinkeltél: Fokozottan ellenőrzik a teherautókat Budapesten a díjköteles zónákban – Az érintettek egyötöde sem váltja ki a behajtási hozzájárulást

most akkor mi is a kérdés? Meg tudod fogalmazni értelmesen?

2014. febr. 14. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Hoppá, akkor valamit nagyon elnéztem. Amit először akartam: [link]
2014. febr. 14. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Utazhatsz, de csak a városhatáron belül.
2014. febr. 14. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem utazhatsz, mert ezek a buszok nem Budapest közigazgatási határán belül közlekednek.
2014. febr. 14. 18:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Itt írja: "Budapest közigazgatási határán belül az 1-299, 900-999, M1, M2, M3, H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon, a MÁV meghatározott vonatain, a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain". A volánbusz oldala pedig írja, h az adott busz elővárosinak számít.
2014. febr. 14. 19:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Vagyis pontosabban ennél írja: [link]
2014. febr. 14. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Na, mivel linkkel nem tudok rá hivatkozni, ezért akkor leírom, h a Bp.-Sülysáp-Kóka-i járatról van szó.
2014. febr. 14. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
a 4es hülyeséget irt. UTAZHATSZ! pl Budapeströl indul Vácra, te ingyen utazhatsz rajta Budapest, Székesdűlőig, utána váltani kell normál diákjegyet.
2014. febr. 14. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Budapest, Kucorgo tértöl kell neked távolsági diák, addig ok a bérlet. Amikor én Üllöre jártam ki, akkor felmutattam a bérletemet (Népligeten), és mondtam Üllöig kérem a jegyet, Bp. határátol adta a jegyet a soför.
2014. febr. 14. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak a városközpontig kéne, mert pont akkorra érek az Örs-re suliból, mikorra indulna a busz. Ha viszont BKK (mert ugye mostmár nem BKV) járattal megyek, akkor egy 15p-el később érek Keresztúrra, és az még 15p-et vár a megállóban. Szal csak ezért kérdeztem, mert így egész sok időt spórolnék. Ma viszont a Jászberénybe induló buszon (ami szintén megállna ott), annál leszállított a sofőr, mondván, h az nem elővárosi járat. Szal ez után már abszolút nem voltam képbe a dologgal.
2014. febr. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!