Szeged, vagy Gyula jobb nyaralóhely két kisgyerekkel?
Mindenképpen belföldi nyaralást tervezünk.(5 és 3 évesek)
Ha valaki tud valami tuti helyet (ezeken kívül is akár) szívesen veszem.
Egyiket sem választanám a kettő közül,de ha mindenképp kell,akkor inkább Gyula.(szegeden nem gyerekbarát a fürdő,a Tisza part koszos,és igazán műemlékeken kívül nincs semmi,egy kisgyereket nem fog érdekelni a templom,ráadásul a vadaspark sincs jól kiépitve kisgyerekeseknek)
Ha az a környék,akkor inkább Kecskemét, Kiskunmajsa, Orosháza-Gyopárosfürdő.
Ha lehet másfele is,akkor Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő (itt az állatkert fantasztikus, a fürdő gyerek szempontból is kihagyhatatlan,és a Dzsungel Hotel kifejezetten kisgyerekeseknek való)
Szia!
Milyen jellegű szálláshelyben gondolkozol? Gyulán mi voltunk már kisgyerekkel, igaz csak hosszú hétvégét. Jó volt. Gyulán a CSaládi Wellness Hotel abszolút bababarát (gyerekmedence, játszóház).
Szegedet nem ismerem.
Vannak jó szállodák, vendégházak, panziók az egész országban. Kérdés, hogy milyen szempontok érdekelnek, mennyit szánsz rá.
Nálunk 3 és 1,5 évesek a gyerekek. Most valószínű FErtő-tó lesz nyáron egy vendégházas szállást néztem ki reggelivel. Konyhás szobát. Jó, és rossz idő esetén is lesz mit csinálni.
Amúgy szállodák szempontjából érdemes a bababarátokat megnézni. Találhatsz olyat, ahol még mindkét gyerkőc ingyen lenne.
Jó a gyenesdiási Katalin is, már voltunk 2X.
Amúgy kértem ajánlatot a balatonfüredi Marinába (6 éves korig ingyenes), ott all inclusive az ellátás, és egy superior apartman 38e/éj lenne.
A mátraszentimrei NArádban is egész jó ajánlatok vannak nyárra, félpanzióval. Környéken kirándulás, kisvonat, állatkert.
Bár még ismeretlen a hely, de tavasszal a Zselicbe készülünk. Találtam egy jó szállást. A környéken lehet kirándulni, kisvonatozni, van szarvasfarm, mini skanzen, gyerek játszópark. Nektek mondjuk inkább a szállodát ajánlanám, mert 6 éves korig ingyenes a szállás és a reggeli.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából apartmanra gondoltam, ahol van valami kis homokozó, hinta, csúszda. Strand legyen, az fontos.
Tavaly Hajdúszoboszlón voltunk,azt nagyon élvezték. A bringót, meg az esti kirakodást, minividámparkot.
Valami olyan helyet szeretnék, ahol hasonló dolgok vannak.
A gyerekek kirándulni nem igazán szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!