Falusi szálláshely vs. Wellness szállodák? Ki mit részesít előnyben?
Szia!
Attól is függ hova készülsz. Mi voltunk már panzióban, szállodában vendégházban is.
Mindegyik jó volt.
Leginkább a külön fürdőszoba, és a reggeli a fő szempont nálunk, és persze az ár. Volt már olyan, hogy a wellness szálloda nem jött ki drágábbra, mint egy panzió/vendégház.
Ha kényeztetésre vágyunk inkább saját medencés wellness szálloda. Ha aktívabb pihenésről van szó, akkor jó a vendégház, panzió is.
Mivel már vannak gyerekek, így a gyerekbarátabb szállások jöttek képbe az utóbbi időben.
30-as Bp.
Ahogy előttem írták kb. Néha ez, néha az. Ha lustulni akarunk, akkor wellnes szálloda, reggeli-vacsora svédasztalról, víz, ebéd utáni szieszta. Néha falusi szálláshely, akkor azért nálunk is elvárás a külön fürdőszoba meg a reggeli. Utána meg mászkálás-kirándulás. Épp valami ilyet keresek tavaszra, ahol állatok is vannak, nem mutogatóba, hanem ahol állatot tartanak, lehet etetni.
Mindkettőt tervezünk idénre. 30+ 2 gyerekkel, Budapest mellett
Off:
Kitöltöttem a kérdőívet.
Mi a különbség a kérdőívben a szálloda és a hotel között? Ugyanaz a kettő.
A kelet-magyarországi régiós szállásoknál jó lenne, ha többet is meg lehetne jelölni.
Mi voltunk már ott vendégházban és szállodában is.
Hy!
Én inkább megyek egy családias panzióba minthogy egy szállodába menjek nyalatni a hátsóm :)
mellesleg vannak helyek ahol igen barátságosak,és sokkal olcsóbb a wellneszezés és nyugisabb a környezet.
mellesleg egy csomó kis családias panzió kapott támogatást erre arra,szóval rendesen fel vannak szerelve jakuzzival szaunával meg egyéb dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!