Nálunk Magyarországon, miért nincsenek olyan sárga iskolabuszok?
Figyelt kérdés
ami megáll kijelölt helyeken és bérlet meg minden nélkül felveszi a gyerekeket??2014. febr. 4. 17:30
12/23 anonim válasza:
Egy 30 ezres városban lakom. Aki a város szélén lakik, az 3-4 kilométert gyalogolhat a középsuliig. Még rendes buszjárat sincs, nem hogy iskolabusz. Pedig lenne rá igény.
13/23 anonim válasza:
Mert EZ Magyarország és én így szeretem.
14/23 anonim válasza:
#8 Gratulálok, ülj le egyes! Képzeld, nincs minden településen iskola, sőt bármilyen meglepő középiskola szinte csak városban van. Ahová szerintem nem szívesen sétálnának be a gyerekek a 30-40km-re lévő faluból. Nem gondolod?
15/23 anonim válasza:
14-es az nem fér a csöpp agyadba, hogy erre való a bicikli?
16/23 anonim válasza:
Hát persze, napi kétszer 20-40 km hóban sárban bringával?? Ezt te se gondolod komolyan.
Amúgy igen, a hit gyülekezet (Bornemisza) sulijának van több iskolabusza, köztük egy tipikus amerikai sárga iskolabusz is. 16. kerületben van az iskola de egész Budapesten lehet látni sok helyen.
17/23 anonim válasza:
Azért nincs nálunk ilyen, mert nálunk van rendes tömegközlekedés. Sok mindenben lehet példát venni az USA-ról, de pont a tömegközlekedés az, amit inkább nem onnan kéne másolnunk, mert az katasztrófa, ami ott van.
18/23 anonim válasza:
15 jót röhögök rajtad, szerintem a többiek is. Ebből én azt veszem le, hogy a végzettséged 8 általános, amit egy falu iskolájában végeztél el, ami kb 100m-re volt tőled...
Képzeld, nincs bicikli út mindenhol. Alapból is nincs az a hülye, aki 40 km-t teker 2x egy nap....
19/23 anonim válasza:
Nincs olyan település, ahol nincs menetrendszerinti buszjárat. Én is 15 km- re járok suliba, ráadásul sárga volánbusszal :D
20/23 anonim válasza:
nálunk is volt a városban :D még sárga is volt, csak szerintem megszűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!